Dodaj u listu

Dodaj u listu

A – derma CUTALGAN 100ml

A – derma CUTALGAN 100ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

A – derma CUTALGAN 100ml

A – derma CUTALGAN 100ml

1.526,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Izuzetno smirujući osvežavajući sprej.

SKU: 70209648 Tag:

Dejstvo A – derma CUTALGAN

A – derma CUTALGAN je izuzetno smirujući osvežavajući sprej. Peruanska lijana deluje direktno na receptore za bol na nervnim završecima, a izdanak Rhealba zobi preko flavonoida deluje na zaustavljanje zapaljenskog procesa i na taj način indirektno sprečava bol.

A – derma CUTALGAN ublažava neprijatne, čak i bolne senzacije na koži do 6 sati. Moguća je primena i na otvorenim ranama – naprskati bolno mesto sa 20 centimetara razdaljine, a ako je potrebno može se i utrljati. U slučaju da se rana nalazi u predelu oko očiju, proizvod naneti prvo na ruke pa nakon toga razmazati na bolno mesto.

Može se koristiti do šest puta u toku dana. A – derma CUTALGAN ultra umirujući sprej se može koristiti kod novorođenčadi, dece i odraslih.

Način upotrebe A – derma CUTALGAN

Protresite pre upotrebe i raspršite A – derma CUTALGAN sprej sa udaljenosti od 20 cm od kože. Raširite po koži ako je potrebno. Nanesite po potrebi, do šest puta dnevno. Za upotrebu na licu raspršite na ruku pa nanesite.

Pakovanje A – derma CUTALGAN: 100 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.