Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALLERGFORTE TABLETE A60

ALLERGFORTE TABLETE A60

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALLERGFORTE TABLETE A60

ALLERGFORTE TABLETE A60

2.059,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

Allergforte® tablete su jedinstvena kombinacija vitamina, mikroelemenata i biljnih ekstrakata sa dokazanim antiin amatornim, antioksidantnim, antialergijskim i imunomodulatornim dejstvom koji daju sinergističku imunološku podršku kod osoba sa sezonskom preosetljivosti na alergene. Jača imuni odgovor, smanjuje zapaljenske simptome povezane sa alergijama, smanjuje očne i nazalne simptome prouzrokovane alergijama.

Sastav: Aktivni sastojci / 1 tableta: vitamin E (tokoferilsukcinat) 12 mg; vitamin C (L-askorbinska kiselina) 250mg; selen (natrijum-selenat) 50 g; kvercetin 100 g; suvi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) 100 mg; bromelain 2400 GDU 100 mg; suvi ekstrakt kore primorskog bora (Pinus maritima) 50 mg.

Upotreba: Odrasli i deca preko 14 godina jedna tableta dnevno.

Pakovanje: 60 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

60 KAPSULA

https://healthaid.rs/svi-proizvodi/antioksidansi-imunomodulatori-i-imunostimulatori/allergforte-60-tablets/

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno