Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALOE VERA JUICE-BOROVNICA 500ML

ALOE VERA JUICE-BOROVNICA 500ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALOE VERA JUICE-BOROVNICA 500ML

ALOE VERA JUICE-BOROVNICA 500ML

700,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Sok od aloe vere i borovnice

ALOE VERA JUICE-BOROVNICA 500ML
SKU: 25041022 Tags: ,

Sok od aloe vere i borovnice je jedinstvena mešavina sastojaka celog lista i gela koji se nalazi u listu, proizveden je najdelikatnijim postupcima koji omogućavaju prirodnim komponentama sveže biljke da ostanu neizmenjene. Sok aloje se tradicionalno koristi za pročišćavanje i jačanje organizma. Proizveden od biljaka u cijem uzgajanju nisu korišćeni pesticidi i hemijska dubriva. Jedinsveni spoj delikatnog procesa proizvodnje, omogućava da prirodne komponente ostanu nepromenjene. Sok je sa ukusom čistog soka borovnice i velika je pomoć u slučajevima iritabilnih (nervoznih) creva.

Aloe vera ESI sokovi se dobijaju hladnim ceđenjem što im omogućava da zadrže aktivne sastojke (enzime i polisaharide) koji su prisutni u svežoj biljci. Sok od aloje ima visoku nutritivnu vrednost zbog prisustva vitamina, aminokiselina, minerala, ugljenih hidrata i enzima. – nije pasterizovan, bez veštačkih boja i zaslađivača. Ne sadrži aloin, nije razblažen vodom, hladno ceđeni sok. Preparat je prirodni proizvod i zbog toga može varirati u ukusi, boji i gustini od serije do serije. Ove razlike nemaju uticaj na kvalitet i efikasnost proizvoda.

Upozorenje: Ne prekoračiti preporučene dnevne doze. Držati van domašaja dece. Ne treba da ga koriste trudnice, doilje, kao ni osobe sa obeljenjima bubrega i jetre. Ne treba da ga koriste osobe koje su na terapiji antihipertezivnim lekovima (ACE infibatori, blokatori angiotenzivnih receptora, diuretici koji štede kalijum), oralnim antikoagulansima (vartarin), kao ni osobe koje koriste lekove sa mogućim hepatoksičnim neželjenim delovanjem. Preprat nije zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

500 ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno