Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALPHALIPOIN FORTE CPS A30

ALPHALIPOIN FORTE CPS A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALPHALIPOIN FORTE CPS A30

ALPHALIPOIN FORTE CPS A30

802,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

Alphalipoin®forte –  Snažan antioksidans, štiti celije od štetnog delovanja slobodnih radikala. Bez nelagode u stomaku. Alphalipoin forte je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, supstancu sa snažnim antioksidantnim dejstvom. Alfa-lipoinska kiselina ima sposobnost da neutralizuje slobodne radikale i štiti ćelije od njihovog štetnog delovanja. Jedna gastrorezistentna kapsula sadrži 300mg alfa-lipoinske kiseline. Kapsule Alphalipoin forte su otporne na dejstvo želudačne kiseline, tako da će se alfa-lipoinska kiselina iz njih osloboditi tek u crevima. Na ovaj način je omogućeno i osobama koje osećaju nelagodu i mučninu pri uzimanju preparata u običnim kapsulama, da uzimaju preparat pre jela, kada se i postižu najbolji rezultati. Alfa-lipoinska kiselina je masna kiselina koja se u malim količinama prirodno sintetiše u organizmu i nalazi u svakoj ćeliji. U organizmu ima višestruku ulogu:  učestvuje u konverziji glukoze u energiju neophodnu za odvijanje fizioloških procesa, neutralizuje slobodne radikale i time doprinosi očuvanju grade i funkcije ćelija i tkiva,vrši recikliranje drugih antioksidanasa kao što su vitamini C i E i glutation, kada njihov kapacitet, tokom odvijanja fizioloških procesa, biva iscrpljen te regeneriše glutation koji je neophodan za eliminaciju štetnih materija iz organizma.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

30 KAPSULA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.