Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

AVARICON KREM 75ML

AVARICON KREM 75ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

AVARICON KREM 75ML

AVARICON KREM 75ML

870,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Krema za ublažavanje tegoba nastalih kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama

AVARICON® krem sadrži trokserutin, aktivnu supstancu biljnog porekla, koja se upotrebljava za ublažavanje tegoba nastalih kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otoka i bolova, grčeva, parestezija i osećaja tzv. teških nogu. Uz redovnu upotrebu, preparat dovodi do smanjenja tegoba, olakšanog hoda i vitalizacije kože i krvnih sudova nogu. AVARICON® krem se primenjuje i kod povreda mekih tkiva nogu (udarci, istegnuća) koje su praćene otokom, bolom i pojavom modrica. Preparat se može upotrebljavati ispod zavoja, čarapa i elastičnih čarapa. Formulacija krema obogaćenog pantenolom je posebno pogodna za primenu na suvu i ispucalu kožu kojoj je potreba dodatna nega i vlaženje. UPOTREBA: Krem naneti u tankom i ravnomernom sloju 2 do 4 puta dnevno na bolna mesta nogu, uz laganu masažu, odozdo prema gore. UPOZORENJA: AVARICON® krem je namenjen isljučivo za spoljašnju upotrebu, na neoštećenu kožu. Ne nanosi se na sluzokožu, površine zahvaćene ekcemom, otvorene rane. SASTAV: 100g krema sadrži: Trokserutin 3,0g – DL pantenol 2,0g – voda, prečišćena; vazelin; cetostearil alkohol; natrijum cetostearil sulfat; izopropilmiristat; parafinsko ulje; decil oleat; metilparaben; propilparaben; etarsko ulje lavande. NAČIN ČUVANJA: Čuvati na sobnoj temperaturi (od 15°C do 25°C), van domašaja dece. PAKOVANJE: Tuba sa 75ml gela

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

75ML

100g krema sadrži: – Trokserutin 3,0g – DL pantenol 2,0g – voda, prečišćena; vazelin; cetostearil alkohol; natrijum cetostearil sulfat; izopropilmiristat; parafinsko ulje; decil oleat; metilparaben; propilparaben; etarsko ulje lavande. ROK TRAJANJA: 2 (dve) godine (Rok trajanja naznačen je na pakovanju).NAČIN ČUVANJA: Čuvati na sobnoj temperaturi (od 15°C do 25°C), van domašaja dece.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara