fbpx

Besplatna Dostava Non-stop niske cene Jednostavno Brzo

Dodaj u listu

Dodaj u listu

BABY RAPID HCG-TRAKA

BABY RAPID HCG-TRAKA

Dodaj u listu

Dodaj u listu

BABY RAPID HCG-TRAKA

BABY RAPID HCG-TRAKA

349,00 RSD

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Test traka za rano otkrivanje trudnoće

BABY RAPID®hCG test traka za rano otkrivanje trudnoće namenjen je kvalitativnom utvrđivanju povišenog nivoa humanog horionskog gonadotropina u urinu. Rezultat se može očitati vizuelno posle nekoliko minuta, dajući pozitivan ili negativan rezultat testa na trudnoću.

Uputstvo: (Molimo pročitajte sve informacije u ovom uputstvu pre nego što uradite test.) Ne koristite test ukoliko je kesica pocepana ili oštećena. Ne koristite test posle isteka roka trajanja. Ne koristite jedan test više puta. Čuvajte na suvom, na temperaturi od 2-30°C, ali ne zamrzavajte. Kesica u kojoj se nalazi test treba da bude na sobnoj temperaturi pre otvaranja. Kada se jednom otvori, test treba da se iskoristi što je pre moguće. Čuvati van domašaja dece. Za in vitro dijagnostičku upotrebu. Nije za unutrašnju upotrebu. Sadržaj testa dovoljan je za jednu upotrebu.

Postupak izvođenja testa 1. Otvorite kesicu i izvadite test traku. 2. Uronite test traku u uzorak urina tako da strelice budu okrenute prema urinu. Pri potapanju ne prelazite označenu graničnu liniju. Izvadite traku posle 15 sekundi i položite je na čistu, suvu, neapsorbujuću površinu (kao što je poklopac posude za urin). 3. Sačekajte da se pojave obojene linije. U zavisnosti od koncentracije hCG-a, pozitivni rezultati mogu se videti za samo 40 sekundi. Za sve rezultate, sačekajte 5 minuta da biste potvrdili svoje zapažanje. Ne očitavajte rezultat posle više od 30 minuta.

Tumačenje rezultata:

POZITIVAN REZULTAT: Na traci su vidljive dve udaljene crveno obojene linije, jedna u polju kontrole (C), a druga u polju testa (T).

NEGATIVAN REZULTAT: Na traci je vidljiva samo jedna crveno obojena linija, u polju kontrole (C). U polju testa (T) ne pojavljuje se ni crvena niti ružičasta linija.

NEVAŽEĆI REZULTAT: Ne pojavljuje se kontrolna linija. Nedovoljna količina uzorka ili nepravilna proceduralna tehnika najverovatnije su razlozi za nepojavljivanje kontrolne linije. Pregledajte ponovo proceduru i ponovite test sa novom test trakom. Ako se ovaj problem opet pojavi, odmah prekinite sa upotrebom kompleta za testiranje i kontaktirajte lokalnog distributera.

Napomena: Intenzitet crvene boje u polju testa (T) varira u zavisnosti od koncentracije hCG-a prisutnog u uzorku. Međutim, ni kvantitativna vrednost ni stopa povećanja hCG-a ne mogu se utvrditi ovim kvalitativnim testom. Očekivane vrednosti BABY RAPID®hCG test traka za rano otkrivanje trudnoće ima osetljivost od 25 mIU/mL i može otkriti trudnoću već oko 10 dana posle eventualnog začeća. Koncentracija hCG-a povećava se na 5-50 mIU/mL nedelju dana posle oplođenja i dostiže nivo od 100 mIU/mL u vreme prve izostale menstruacije. Uzorak urina mora se uzeti u čistoj i suvoj posudi. Poželjno bi bilo koristiti uzorak prve jutarnje mokraće budući da on obično sadrži najveću koncentraciju hCG-a. Međutim, uzorci urina koji se uzmu u bilo koje doba dana takođe se mogu koristiti.

Recenzije korisnika

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši recenziju

Nema ocena još uvek.

Prvi recenzujte “BABY RAPID HCG-TRAKA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovica 39/5
    11000 Beograd
    Srbija

25 ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno
post-express-brza-posta-logo_1 Dostava je isporučena Post Express kurirskom službom

Fast delivery, same day

Make sure your address qualifies for Fast Delivery option

*Fast delivery provides the possibility of delivery of the ordered goods on the same day to all addresses within a radius of 5km from the delivery location. The price of the service is 300 RSD.