Dodaj u listu

Dodaj u listu

BECUTAN KREM 100G

BECUTAN KREM 100G

Dodaj u listu

Dodaj u listu

BECUTAN KREM 100G

BECUTAN KREM 100G

290,00 RSD

Besplatna dostava

Becutan dečja krema

SKU: 25006002 Tag:

BECUTAN DEČIJA KREMA 100ml. Opis proizvoda: Sadrži visokokvalitetne brižljivo odabrane supstance koje obezbeđuju dugotrajnu zaštitu i intenzivnu negu dečije kože celog tela. Njegov je sastav u celosti prilagođen potrebama najosetljivije bebine kože. Lako se upija, a zahvaljujući svojoj jedinstvenoj blagoj formulaciji, može se nanositi više puta a da pri tom ne dode do prezasićenosti. Klinicki testirana; Preporučuje se i za negu suve i osetljive kože svih dobi; Prilagođene pH vrednosti; Ne sadrži parabene. Pakovanje 100ml.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

100 GR

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.