Dodaj u listu

Dodaj u listu

BIOFAR LIPOSUC A30

BIOFAR LIPOSUC A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

BIOFAR LIPOSUC A30

BIOFAR LIPOSUC A30

919,00 RSD

Nema na zalihama

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Dijetetski suplement

SKU: 25032059 Tags: ,

Biofar Liposuc je preparat sa novim pristupom u redukciji i kontroli telesne težine. Napravljen je na bazi biljnih ekstrakata, dijetetskih vlakana, vitamina,minerala i aminokiselina za gubitak i kontrolu telesne mase. Patentirana formula je na bazi 26 klinicki potvrđenih sastojaka koji sinergijski pokrivaju sve mehanizme u procesu mršavljenja. Liposuc u svom sastavu sadrži biljne ekstrakte java caja, matičnjaka, ploda jabuke, lista belog duda, zelenog čaja, articoke, zrna zelene kafe, semena grožda. Prisustvo dijetetskih vlakana akacije i cikorije daje preparatu prebiotski efekat, uz stvaranje osecaja sitosti. L-karnitin pospešuje sagorevanje viška masti, a dodatak vitamina C, D3 i cinka, reguliše status vitamina i minerala, održavajuci ravnotežu, bez obzira na blagi diuretski efekat. Id-alG kompleks inhibira (onemogućava) digestiju ( varenje, razlaganje) masti i enzimsko razlaganje skroba. Prisustvo hroma povećava osetljivost ćelija ne dejstvo insulina, čime se stvara dodatna prednost u primeni Liposuca kod osoba sa dijabetesom. Zahvaljujući uzajamnom dejstvu velikog broja sastojaka, Liposuc deluje na metabolizam i masti i ugljenih hidrata čime se izbegava jo-jo efekat. Preparat je efikasan i u redukciji višceralnih masti koje imaju najveći rizik za kardiovaskularne bolesti. Upotreba: Liposuca prati cirkadijalni ritam metabolizma i tako omogućava da razliciti sastojci deluju baš kada treba. Preporučuje se osobama koje žele da mršave zdravo, bez preskakanja obroka. Sastav: Liposuc ne sadrži veštačke boje, arome, niti sastojke životinjskog porekla. Sadrži kofein. Način upotrebe: Zelena kesica: ujutru posle doručka, rastvoriti prašak u velikoj čaši vode i promešati. Popiti odmah. Ljubičasta kesica: u podne pre obroka, rastvoriti prašak u velikoj čaši vode i promešati. Popiti odmah. Plava kesica: uveče pre večere, rastvoriti prašak u velikoj caši vode i promešati. Popiti odmah. Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama. Držati van domašaja dece. Čuvati na temperaturi do 25 C na suvom mestu. Pakovanje: 30 kesica.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema recenzija.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

30 KESICA

Sastav: Liposuc ne sadrži veštacke boje, arome, niti sastojke životinjskog porekla. Sadrži kofein. Nacin upotrebe: Zelena kesica: ujutru posle dorucka, rastvoriti prašak u velikoj caši vode i promešati. Popiti odmah. Ljubicasta kesica: u podne pre obroka, rastvoriti prašak u velikoj caši vode i promešati. Popiti odmah. Plava kesica: uvece pre vecere, rastvoriti prašak u velikoj caši vode i promešati. Popiti odmah. Ne preporucuje se deci, trudnicama i dojiljama. Držati van domašaja dece. Cuvati na temperaturi do 25 C na suvom mestu.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.