Dodaj u listu

Dodaj u listu

BIOKAP Farba za kosu 6.46 Venecijansko Crvena

BIOKAP Farba za kosu 6.46 Venecijansko Crvena

Dodaj u listu

Dodaj u listu

BIOKAP Farba za kosu 6.46 Venecijansko Crvena

BIOKAP Farba za kosu 6.46 Venecijansko Crvena

1.169,00 RSD

Besplatna dostava

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Farba za kosu

SKU: 03576d Tag:

NutriColor boja za kosu nastala je kao rezultat temeljnog istraživanja koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj. Ne sadrži amonijak i rezorcinol, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitni efekat. Dobro prekriva sedu kosu i ima dugotrajno dejstvo. Proizvod je dermatološki ispitan. Ne nanosite na oštećeno ili bolesno vlasište. Osobama podložnim alergijskim reakcijama savetuje se prethodni test. Nikada ne čuvajte za dalju upotrebu ostatke boje koja je već izmešana.

Način primene:
Sadržaj tube sipati u razvijač boje, pa dobro promućkati da se homogenizuje smesa. Staviti rukavice, pa otkinuti zaštitni čep i na prethodno iščetkanu kosu nanositi najpre na koren kose. Lagano umasirati i ostaviti da deluje 20 minuta. Nakon toga naneti ostatak sadržaja po celoj dužini kose i ostaviti da deluje još 15 minuta. Nakon isteka vremena nanesite sadržaj priloženog šampona i balzama i dobro isperite kosu.

Sastav
Tricorepair complex (biljni proteini pirinča; lipofilne kiseline voća i vrbe i prirodni UV filteri), Arganovo ulje – iz organskog biološkog uzgoja, bogato nezasićenim masnim kiselinama i vitaminom E. Pakovanje sadrži: 1 tubu boje 50ml; 1 bočicu aplikatora od 75ml (Nutrifix razvijač za boju); 1 kesicu od 15ml šampona i balzama za pranje kose; 1 kesicu od 8ml zaštitne kreme za konture lica.

Pakovanje: 140ml

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.