fbpx
Akcija!

BULARDI A10

499,00 RSD

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo

Bulardi u kratkom roku zaustavlja dijareju, normalizuje rad creva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje

Druge ponude za BULARDI A10

Cena 600,00 RSD

apotekasrbotrade.rs 17.09.2021. u 09:18

BULARDI A10

499,00 RSD

Dejstvo Bulardija

Muče vas posledice disbalansa u crevnoj flori i potrebno vam je brzo, ali istovremeno i prirodno i bezbedno rešenje? Uzmite Bulardi. 

Jedna ćelija probiotika Bulardi ima 10 puta veću površinu nego probiotske bakterije. Na taj način za sebe vezuje veći broj patogna i ubrzava njihovu eliminaciju iz organizma.

Iz tog razloga Bulardi u kratkom roku zaustavlja dijareju, normalizuje rad creva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje. Svojim jedinstvenim mehanizmom delovanja vezuje loše bakterije za sebe i razgrađuje bakterijske toksine pa samim tim potpuno eliminiše uzročnike dijareje iz creva i sprečava njihovo štetno dejstvo. Bulardi takođe izuzetno efikasno sprečava pojavu dijareje ukoliko se uzima preventivno. 

Osim što eliminiše loše bakterije i njihove toksine iz organizma, Bulardi istovremeno i reguliše kiselost, obnavlja sluzokožu i pojačava lokalni imunitet u crevima. Uz to, ovaj probiotik je i jedini koji može da se koristi i u kombinaciji sa apsolutno svim antibioticima. To ga čini savršenim u borbi protiv dijareje izazvane primenom antibiotika.

Način upotrebe Bulardija:

U slučaju dijareje: 1 kapsula ujutru i 1 kapsula uveče

Uz antibiotike: 1 kapsula dnevno

Pre putovanja: 1 kapsula dnevno 5 dana

Na putovanju: 1 kapsula dnevno

Deca do 12 godina: 1 kapsula dnevno

Napomena: Trudnicama i dojiljama preporučuje se da se pre upotrebe posavetuju sa lekarom. Kontraindikovana je primena proizvoda sa Saccharomyces cerevisiae subsp. Boullardi kod imunokompromitovanih osoba, kao i kod osoba sa centralnim venskim kateterom. Takođe, zbog mogućeg izostanka terapijskog dejstva lekova iz grupe antimikotika, ove osobe ne treba da koriste suplemente sa Saccharomyces boullardi tokom trajanja terapije ovim lekovima.

Pakovanje Bulardija: 10 kapsula

Recenzije korisnika

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši recenziju

Nema ocena još uvek.

Prvi recenzujte “BULARDI A10”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovica 39/5
    11000 Beograd
    Srbija

Pakovanje: 10 kapsula

Sastav Bulardija Jedna kapsula sadrži 5 milijardi živih ćelija (250mg), Liofilizovanu kulturu Saccharomyces boulardii

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno
post-express-brza-posta-logo_1 Dostava je isporučena Post Express kurirskom službom
Kreirajte novi profil
Zamenite lozinku