Dodaj u listu

Dodaj u listu

CENTRUM A-Z LUTEIN TBL A30

CENTRUM A-Z LUTEIN TBL A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

CENTRUM A-Z LUTEIN TBL A30

CENTRUM A-Z LUTEIN TBL A30

929,00 RSD

Besplatna dostava

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Dodatak ishrani

Uživajte u višestrukoj koristi Centruma za vaše zdravlje i poboljšanju kvaliteta života. Centrum sadrži kompletan sastav vitamina i važnih minerala, kao i esencijalne mikroelemente i lutein. Čak i kod ljudi koji vode računa o ishrani mogu se javiti nedostaci određenih hranljivih materija, pa Centrum upotpunjuje količinu vitamina i minerala unetu hranom. Standardi kvaliteta Centruma podrazumevaju redovno reformulisanje proizvoda na bazi najnovijih saznanja iz oblasti nauke o ishrani.

Unapređena formula višestruko je korisna za organizam:  Nivoi B-vitaminskog kompleksa prilagođeni su zadovoljenju vaših dnevnih energetskih potreba za zahtevan način života. Nivoi vitamina C i E, kao i cinka i selena prilagođeni su da obezbede dobro funkcionisanje imunološkog sistema kako biste se što bolje osećali. Nivoi biotina, vitamina A, C i niacina prilagođeni su održavanju zdrave kože i postizanju njenog lepšeg izgleda. Gvožđe je neophodno za transport kiseonika kroz krvotok, a bakar pomaže iskorišćenju gvožda u organizmu. Mangan, magnezijum i fosfor imaju ključnu ulogu u održavanju nivoa energije u vašem telu tokom dana. Takođe, jod je neophodan za metabolizam energije. Centrum od A do Z sadrži 100 nanograma joda. Jod neophodan za proizvodnju tiroidnih hormona i potreban je za normalno funkcionisanje štitne žlezde.

Način uzimanja: Uzeti 1 tabletu dnevno. Centrum tablete su posebno obložene što ih cini lakšim za gutanje. Ukoliko imate probleme sa gutanjem, prepolovite tabletu na za to označenom mestu. Raznovrsna, uravnotežena ishrana i zdrav način života su veomo važni. Ovaj proizvod ne bi trebalo uzimati kao zamenu za raznovrsnu ishranu. Ako ste trudni konsultujte lekara pre uzimanja Centruma, jer ovaj proizvod sadrži vitamin A. Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Čuvati van domašaja dece. Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25 C i uvek zatvoriti poklopac nakon upotrebe. Centrum od A do Z: –  Pogodan je za osobe sa netoleroncijom na gluten H pogodan je za dijabetičare bez računanja hlebnih jedinica (BU).

Pakovanje: 30 i 60 tableta.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

30 TABLETA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.