Dodaj u listu

Dodaj u listu

Cink i selen tablete A100

Cink i selen tablete A100

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Cink i selen tablete A100

Cink i selen tablete A100

394,00 RSD

Besplatna dostava

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Dodatak prehrani

SKU: 1350500 Tags: , , ,

CINK je esencijalni oligoelement. Uloga cinka u organizmu je da doprinosi: normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalnog vida, održavanju normalne kože, kose, nokata i kostiju, normalnoj kognitivnoj funkciji, normalnoj plodnosti i reprodukciji, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i dr.
SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: normalnoj funkciji štitaste žlezde, normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne kose i normalnih noktiju, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj spermatogenezi.

Način upotrebe:

-Deca iznad 12 godina: 1 kapsula dnevno, uz obrok.

-Odrasli: 1 – 2 tablete dnevno uz obrok.

Sastav: 100 tableta x 7 mg cinka (cink glukonat) i 30 µg selena (L-selenometionin).

Upozorenje: Trudnice i dojilje pre upotrebe preparata treba da konsultuju lekara. Preparat ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE supstance, alergene ili druge supstance koje mogu narušiti ljudsko zdravlje.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.