Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

DIGESTAL TABLETE A20

DIGESTAL TABLETE A20

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

DIGESTAL TABLETE A20

DIGESTAL TABLETE A20

529,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Digestal gastrorezistentne tablete

Digestal sadrži enzime pankreasa neophodne za varenje belančevina, masti i ugljenih hidrata, sastojaka svakodnevne ishrane. Žuč pomaže u procesu emulgovanja masti čime olakšava njihovo varenje. Gastrorezistentne tablete su obložene acidorezistentnim omotačem, koji ostaje nerazložen u kiseloj sredini želuca, a razloži se kada proizvod dospe u tanko crevo. Oslobađanje aktivnih sastojaka i dejstvo počinje odmah po rastvaranju acidorezistentnog omotača. Digestal gastrorezistentne tablete mogu da dovedu do ublažavanja i korigovanja poremećaja u varenju, koji su nastali zbog oslabljene funkcije pankreasa. Digestal gastrorezistentne tablete preporučuju se kod poremećaja rada pankreasa i stanja posle hirurških intervencija na želucu, pankreasu, tankom crevu i žučnoj kesi.

Upozorenja: Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Digestal gastrorezistentne tablete ne smeju koristiti osobe alergične na bilo koji sastojak proizvod, osobe sa šecernom bolešću. Digestal gastrorezistentne tablete mogu koristiti samo posle konsultacije sa lekarom. Ubrzana pasaža stolice i dijareja mogući su kada se uzimaju veće doze proizvoda. Povećane vrednosti mokraćne kiseline u krvi i urinu moguće su kod uzimanja većih doza proizvoda. Kod dece sa cističnom fibrozom od 3 do 13 godina, veće doze Digestal gastrorezistentnih tableta mogu da dovedu do nastanka fibroznih struktura u debelom crevu. Proizvod se ne preporučuje osobama sa oslabljenom funkcijom jetre i bolestima žučnih puteva.

Nacin korišćenja: 3 puta dnevno po 3 gastrorezistentne tablete, u toku ili neposredno posle obroka. Tablete treba gutati cele nesažvakane ili sa malo tečnosti.

Pakovanje: 20 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 TABLETA

Enzimi pankreasa, ekstrakt goveđe žuči... Originalno objavljeno na stranici http://www.apotekasrbotrade.rs/srpski/proizvod/digestal-tablete © Apoteka Srbotrade

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara