Dodaj u listu

Dodaj u listu

Dr. Viton Australian Pink Clay Mask 120ml

Dr. Viton Australian Pink Clay Mask 120ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Dr. Viton Australian Pink Clay Mask 120ml

Dr. Viton Australian Pink Clay Mask 120ml

859,00 RSD

Besplatna dostava

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Maska za lice koja dubinski čisti kožu, revitalizuje kožu i pomaže čišćenju od nakupljenih toksina i vraćanju vitalnosti.

Dr. Viton Maska od ružičaste gline sadrži ružičastu glinu u kombinaciji sa ekstraktima cvetova hibiskusa, veštičjeg lešnika, lista ruzmarina, morskih algi, zelenog čaja dopunjenih sterolima nara, aloe verom, kokosovim uljem i vitaminima A i E. Prodire duboko u kožu, uklanja nečistoće sa površine, ali i iz dubljih slojeva kože i ima blagi piling efekat. Koža postaje hidrirana, čista i dobija vitalnost i sjaj. Pogodna je za sve tipove kože.

Ružičasta glina bogata je prirodnim mineralima koji pomažu u revitalizaciji kože, čišćenju od nakupljenih toksina i vraćanju vitalnosti. Ova vrsta gline smanjuje crvenilo i iritaciju koje se pojavljuje na koži lica od akni i kožnih problema (i na koži koja boluje od kuperoze i rozaceje). Za razliku od svih ostalih vrsta gline, koje funkcionišu tako što sakupljaju višak masnoće sa kože, ružičasta glina ne uklanja prirodnu vlagu lica, već pomaže dehidriranoj koži da se vrati u prvobitno i zdravo stanje.
Kalcijum, kalijum, cink i gvožđe kao sastavni deo ružičaste gline zatežu kožu i duboko je hidriraju, dajući joj baršunast izgled.

Način primene:
Očistite temeljno kožu lica toplom vodom kako biste otvorili pore. Nanesite ravnomerno sloj Dr. Viton – Maske od ružičaste gline.

Pakovanje: 120ml

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.