Dodaj u listu

Dodaj u listu

Dr.Viton Oxygen Bubble Mask 120ml

Dr.Viton Oxygen Bubble Mask 120ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Dr.Viton Oxygen Bubble Mask 120ml

Dr.Viton Oxygen Bubble Mask 120ml

859,00 RSD

Besplatna dostava

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Maska za lice koja dubinski čisti kožu, prodire u pore i temeljno uklanja nakupljene toksine u njoj.

SKU: 31025Y Tags: , ,

Dr. Viton Oxygen Bubble Mask je maska za lice koja dubinski čisti kožu, prodire u pore i temeljno uklanja nakupljene toksine u njoj. Kombinacija nekoliko prirodnih sastojaka za negu kože lica u Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask deluje kao antioksidans, obnavlja i vraća svežinu kože. Delujući kao detoksikator Dr. Viton Oxygen Bubble Mask usporava proces starenja kože zahvaljujući stimulaciji ćelijskih funkcija.
Sastav: Bambusov aktivni ugalj, bentonitna glina, ekstrakt kamilice, ekstrakt šipurka, ekstrakt pomorandže, ekstrakt limuna, esencijalno ulje bergamota, esencijalno ulje eukaliptusa, ekstrakt aloe vere.

Bambusov ugalj u kombinaciji sa bentonitnom glinom, ekstraktima pomorandže i limuna, kao i esencijalna ulja bergamota i eukaliptusa sadržana u ovoj maski omogućavaju detoksikaciju kože lica koja daje odmah vidljiv rezultat: koža je osvežena, deluje mlađe, glatka je na dodir, čvrsta i elastična, bore i linije su manje vidljive i izražene.
Aloe vera koja svojim antibakterijskim svojstvima pomaže u kontroli i smanjenju bakterija koje uzrokuju akne na vašem licu. Smanjuje prirodno crvenilo kože i dubinski hidrira suvu kožu.
Preporuka: Pri prvoj upotrebi masku nanesite samo na mali deo lica da biste proverili kako deluje na vašoj koži.

Način primene:
Na suvu kožu naneti deblji sloj Dr. Viton – Oxygen Bubble Mask. Kada počinu da se stvaraju mehurići osetićete nežno, ali prijatno peckanje što je znak da maska deluje. Nakon 10 minuta delovanja, počnite sa temeljnim ispiranjem lica mlakom vodom ili koristite sunđer za šminku natopljen mlakom vodom.

Pakovanje: 120ml

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.