Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

FITOVAL Šampon protiv opadanja kose 100ML

FITOVAL Šampon protiv opadanja kose 100ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

FITOVAL Šampon protiv opadanja kose 100ML

FITOVAL Šampon protiv opadanja kose 100ML

617,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Šampon protiv opadanja kose

SKU: 25049054 Tags: ,

Fitoval šampon protiv opadanja kose: Oštećena, slaba, suva i procvetala kosa je česta pojava. Ovakvoj kosi nedostaju medućelijske supstance i zbog toga je tanka, porozna, gruba i suva na dodir. Karakteristične pukotine, zaseci i iskrzani krajevi su znaci oštećene kose u kutikuli i obično su prouzrokovani neodgovarajućom negom neprikladnim proizvodima za kosu. Mogući su i drugi uzroci, na primer stres, bolest, uzimanje lekova, neuravnotežena ishrana i brojni negativni uticaji sredine kao što su izlaganje UV zracima, toploti ili mehaničkim oštećenjima. Zbog ovih brojnih faktora i uticaja kosa je podložnija štetnim uticajima koji menjaju svojstva kose. Kosa gubi sjaj i savitljivost i postaje suva i lomljiva, a u ozbiljnijim slučajevima smanjuje se i njena snaga.

U laboratorijama Krke razvijeni su dermatološki proizvodi za oštećenu kosu FITOVAL koji predstavijaju celovit pristup efikasnoj nezi oštećene, slabe i suve kose. Oni regenerišu strukturu kose, naročito kutikule, i na taj način štite unutrašnjost dlake. Osim spoljne nege, za uspešnu negu kose važna je pravilna i odgovarajuća ishrana koja obezbeđuje korenu kose deficitne hranljive materije.

AKTIVNE SUPSTANCE: Lecitin, proteini pšenice, D-pantenol, ekstrakti koprive (Urtica dioica) i žalfije (Salvia officinalis). Pažljivo odabrane aktivne supstance intenzivno spolja regenerišu kosu i kožu glave. Lecitin i proteini pšenice formiraju zaštitni omotač na površini dlake, koji pomaže pri zatvaranju pukotina i na taj način štiti kosu od štetnih spoljnih uticaja i od isušivanja. D-pantenol obezbeđuje neophodnu vlažnost kosi i koži glave. Kopriva poboljšava prokrvljenost kože glave, dok žalfija deluje kao antiseptik. Kosa postaje meka, jaka i sjajna i ponovo postaje svilenkasta na dodir.

UPOTREBA: Nanesite na mokru kosu i utrljajte u kožu glave. Pustite da deluje tri minuta, a zatim dobro isperite. Ako je potrebno, ponovite celu proceduru. Koristite ga za redovno pranje oštećene, slabe i suve kose.

Fitoval šampon protiv opadanja kose, pakovanje: 100ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

100ML

AKTIVNE SUPSTANCE: Glikogen, peptidi pšenice, ekstrakti ruzmarina (Rosmarinusofficinalis) i amike (Amica montana).

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara