fbpx

Besplatna Dostava Non-stop niske cene Jednostavno Brzo

Dodaj u listu

Dodaj u listu

GLINA BELA 150G

GLINA BELA 150G

Dodaj u listu

Dodaj u listu

GLINA BELA 150G

GLINA BELA 150G

442,00 RSD

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Dodatak ishrani

Druge ponude za GLINA BELA 150G

Cena 542,00 RSD

apotekavalerijana.rs26.11.2021. u 05:50

Cena 449,00 RSD

apotekasrbotrade.rs27.11.2021. u 11:33

Opis proizvoda: Prirodna glina za oralnu upotrebu, dodatak ishrani mineralnog porekla. Efikasnost gline bila je poznata još u drevnom Egiptu. Zahvaljujući velikoj energetskoj snazi i visokomprocentu minerala i oligoelemenata, njenim korišćenjem se poboljšava imunitet organizma. Takođe, glina snažno čisti organizam upijanjem i izbacivanjem toksina koji su, po tradicionalnoj istočnjačkoj medicini, uzročnici svih bolesti. Glina ne ostavlja hemijske zaostatke u organizmu, pa se može smatrati ekološkim proizvodom. Negativni efekti gline su nepoznati. Važne napomene:  Glinu ne treba pirpemati u metalnim posudama i sa metalnim priborom. Jednom korišćena glina je za bacanje.

Terapija podrazumeva kombinovano uzimanje gline (pije se i aplikuje). Glinu treba uzimati najmanje 5 sata pre ili posle upotrebe lekova i preparata vitamina i minerala, u suprotnom može doci do smnajenja njihove efikasnosti.  Glina se uvek pije pola sata pre jela ili dva – tri sata posle jela, osim u slučaju trovanja. Glina se potapa u prokuvanu (ohlađenu) ili mineralnu, negaziranu vodu.  Piti dovolno vode (6-8 caša dnevno).  Glina je dodatak ishrani i nije zamena raznovrsnoj i uravnoteženoj ishrani.  Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.  Starije i osetljivije osobe treba da predviđenu dnevnu količinu gline podeljenu na tri dela, sa malo više vode. Trudnice i žene koje doje treba da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja preparata.

Način upotrebe: Postupak pripreme gline je uvek isti – svako veče jednu punu kafenu kašičicu gline, najbolje drvenu, potpiti u čašu vode (ne mešati) i poklopiti. Ostaviti da prenoći. Glina se potapa u prokuvanu prohlađenu ili mineralnu negaziranu vodu.

Recenzije korisnika

0.0 od 5
0
0
0
0
0
Napiši recenziju

Nema ocena još uvek.

Prvi recenzujte “GLINA BELA 150G”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovica 39/5
    11000 Beograd
    Srbija

150 G

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno
post-express-brza-posta-logo_1 Dostava je isporučena Post Express kurirskom službom

Fast delivery, same day

Make sure your address qualifies for Fast Delivery option

*Fast delivery provides the possibility of delivery of the ordered goods on the same day to all addresses within a radius of 5km from the delivery location. The price of the service is 300 RSD.