Dodaj u listu

Dodaj u listu

GOVEĐI ŽELATIN KOLAGEN prašak, 250g

GOVEĐI ŽELATIN KOLAGEN prašak, 250g

Dodaj u listu

Dodaj u listu

GOVEĐI ŽELATIN KOLAGEN prašak, 250g

GOVEĐI ŽELATIN KOLAGEN prašak, 250g

959,00 RSD

Besplatna dostava

Dijetetski suplement

Goveđi želatin – kolagen u prahu 250g

Preporučuje se za održavanje normalne funkcije kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata. Za održavanje nivoa kolagena u organizmu i elastičnosti krvnih sudova, negovanje kože i jačanju noktiju i kose.

Goveđi želatin – Kolagen u prahu Bioherbal  je posebno delotvoran kod oštećenje zglobova – kolena, kuka, ramena, kičme, kao i kod kostobolje i kada je oštećena hrskavica. U sebi poseduje dve aminokiseline, prolin i hidrosiprolin koji imaju pozitivan uticaj na oporavak vezivnog tkiva deluju na na stanje vezivnih vlakana i sitnih krvnih sudova, takođe može povećati rast i obim vezivnog tkiva – kod povreda mišićnih tetiva i ligamenata.

Govedji želatin kolagen u prahu Bioherbal  je kolagen u svom najčistijem obliku!

Sadrži dijetetski kolagen, prolin, glicin i proteine pa se zato smatra da ima izuzetno pozitivan uticaj na zdravlje kože i rast noktiju kao i za kosu u smislu boljeg kvaliteta dlake. Takođe, pomaže u oporavku bolnih zglobova, zateže opuštenu kožu, utiče povoljno na probavni i imuni sistem, a veruje se i da smanjuje pojavu celulita. Glicin čini trećinu svih aminokiselina u želatinu, a pošto je poznat po antiupalnim dejstvima, pomaže u zarastanju rana, regeneraciji kože i povoljno utiče na kvalitet sna.

Osnovni sastojak govedjeg želatina je kolagen, to je bezbojan i bezukusan protein, koji je rastvorljiv u vodi. Govedji želatin je glavna proteinska komponenta kostiju, kože i vezivnog tkiva, takodje obezbedjuje stabilnost tkivu, potreban je za pravilan rast, kao i za regeneraciju tkiva.

Ljudski organizam ima sposobnost sinteze kolagena koja se vremenom smanjuje pa sledi smanjenje količine kolagena u organizmu. Starenje, stalno preopterećenje (kod profesionalnih sportista, težak fizički rad, višak kilograma) kao i autoimune bolesti, takođe značajno utiču na smanjenje kolagena u organizmu. U mladosti se gubitak kolagena brzo nadoknadjuje, ali je taj gubitak sa godinama, ili u određenim stanjima, sve izraženiji i negativno se odražava na izgled i funkciju celog tela, dovodeći na prvom mestu do različitih degenerativnih promena.

Nedostatak kolagena uzrokuje poremećaj funkcije koštano-mišićnog sistema, pa dovodi do pojave artritisa, ukočenosti, povreda mišića, kao i poremećaja u funkciji imunološkog sistema i pojave bore, celulita, suve kože i kose.

Istraživanja su pokazala da glicin kao jedna od najvažnijih amino-kiselina u želatinu ima višestruko pozitivan efekat na organizam:

– Glicin pomaže telu u proizvodnji glutationa koji direktno smanjuje nivo homocisteina.Homocistein je poznat kao supstanca koja direktno izaziva stvaranje plaka na krvnim sudovima, pa zaključujemo da posrednim putem želatin štiti naše krvne sudove od aterosklerotskih promena.

– Glicin reguliše osetljivost na nivo insulina i sprečava hipoglikemiju.

– Glicin je takodje poznat kao amino-kiselina koja se u jetri koristi kao jedna od supstanci za kontrolu nivoa holesterola u krvi.

Sastav: Hidrolizat goveđeg kolagena

Način upotrebe: Uzeti jednom dnevno po jednu supenu kašiku praška, rastvoriti u čaši vode ili neke druge tečnosti i odmah popiti.

Napomena: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Poizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci ispod 18 godina. Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i svetlosti, van domašaja dece.

Nutritivne vrednosti na 100g:
Energetska vrednost: 1571,8kJ/374,2kcal. Masti – od kojih zasićene<0,10g. Ugljeni hidrati – od kojih šećeri: <0,10g. Proteini: 92,46g. Soli: 0,34g

Proizvođač i i distributer: Amor Lux d.o.o. Beograd

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

250 GR

Nutritivne vrednosti na 100g: Energetska vrednost: 1571,8kJ/374,2kcal Masti – od kojih zasicene<0,10g Ugljeni hidrati – od kojih šeceri: <0,10g Proteini: 92,46g Soli: 0,34g Proizvodac i i distributer: Amor Lux d.o.o. Beograd

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.