Dodaj u listu

Dodaj u listu

IMMUNO A24 TBL A30

IMMUNO A24 TBL A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

IMMUNO A24 TBL A30

IMMUNO A24 TBL A30

966,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani.

Immuno A24 je dodatak ishrani sa ekstraktima korena astragalusa i ploda acerole, vitaminima C, E i B6 i mineralima cinkom i bakrom. Cink je neophodan za skoro sve procese u ljudskom organizmu, a deluje antivirusno i imunomodulatorno. Bakar dopunjuje delovanje cinka i učestvuje u razvijanju adekvatnog imunološkog odgovora organizma. Vitamin C je neophodan za odbranu od infekcija, ali i za sintezu brojnih proteina. U Immuno A24 tabletama se nalazi u prirodnom obliku (iz acerole) i sadrži bioflavonoide koji su jaki antioksidansi. Vitamin E je jak antioksidans i utiče na jačanje imuniteta. Vitamin B6 je neophodan za pravilno funkcionisanje procesa imunološkog sistema, eritropoeze. Biljni ekstrakt Astragalusa ima lekovita svojstava. To je jedina biljka čiji aktivni sastojci mogu da poprave oštećenu DNK, da direktnom stimulacijom limfocita poprave imunitet, a imaju i antitumorska i antivirusna svojstva. Immuno A24 se preporučuje kod oslabljenog imuniteteta, čestih respiratornih infekcija (virusne i bakterijske), infekcija uha, grla i nosa, kod atopičara (dermatitis, rinitis, astma), kao i preventivno. Pakovanje sadrži 30 tableta.

Način primene:
Odrasli i deca starija od 12 godina: 1 tableta dnevno, najbolje ujutru, sa čašom vode. Proizvod je preporučljivo uzimati u kontinuitetu od 3 meseca. Kod osoba sa čestim respiratornim infekcijama, poželjna je i duža kontinuirana primena.

Pakovanje: 30 tableta

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.