Dodaj u listu

Dodaj u listu

JOINT MD REVOLUTION TABL A30

JOINT MD REVOLUTION TABL A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

JOINT MD REVOLUTION TABL A30

JOINT MD REVOLUTION TABL A30

3.395,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 25601012 Tags: , ,

Indikacije za upotrebu:

– Osteoartritis
– Degenerativne bolesti zglobova (koksartroza i gonartroza)
-Artritis kolena, lakta, ramena, kuka, šaka i stopala
-Reumatoidni artritis
-Kod zglobova koji su izloženi teškom fizičkom opterećenju
-Povrede zglobova
-Kod osoba koje se aktivno bave sportom

Način upotrebe: Koriste se 2 tablete dnevno prvih 15 dana, a zatim 1 tableta dnevno u periodu od 2 meseca.

Šta sadrži JOINT MD NT MD REVOLUTION?

Dva zaštićena kompleksa nastala višegodišnjim istraživanjima na Američkim Univerzitetskim klinikama.

Joint Health Proprietary Blend, zaštićena mešavina koja sadrži proteine mleka, hondroitin-sulfat i ekstrakt korena kurkume. Izolovani proteini mleka pokazuju snažno antiinflamatorno dejstvo kod oboljenja zglobova i osteoartritisa.

Hondroitin-sulfat je neophodan za održavanje strukturnog integriteta tkiva, pre svega kože i hrskavice. Hondroitin stimuliše zadržavanje vode i hranljivih sastojaka što je veoma važno jer hrskavicu ne ishranjuje krvotok i sprečava dejstvo enzima koji dovode do razgradnje hrskavice. Takođe, doprinosi elastičnosti hrskavice i stimuliše proizvodnju kolagena, što je naročito važno kod starije populacije.

Joint Support Proprietary Blend, predstavlja mešavinu metilsulfonilmetana (MSM), ekstrakata korena đumbira, korena troskota, bromelaina, alfalipoinske kiseline i hijaluronske kiseline.

Kurkuma (Curcuma longa) se tradicionalno koristi kao začin i u lekovite svrhe. Zbog svog antiinflamatornog delovanja i inhibitornog delovanja na medijatore koji učestvuju u razgradnji hondrocita, kurkuma je sastojak preparata koji su namenjeni osobama sa osteoartritisom.

Metilsulfonilmetan (MSM) je komponenta proizvoda namenjena očuvanju funkcije lokomotornog sistema. Takođe utiče na čvrstinu i stabilnost vezivnog tkiva, izvor je sumpora koji je od velike važnosti za zdravlje kostiju.

Đumbir (Zingiberofficinale), odnosno rizom đumbira se koristi kod reumatoidnih oboljenja zbog antiinflamatornog i analgetičkog delovanja.

Alfa lipoinska kiselina ima izraženu antioksidativnu i antiinflamatornu aktivnost.

Koren troskota (Polygoniumcuspidatum) sadrži resveratrol koji poseduje snažno antiinflamatorno, antioksidativno i antikancerogeno delovanje, zbog čega ima potencijalni povoljni efekat kod inflamatornih oboljenja zglobova.

Hijaluronska kiselina je glavni sastojak sinovijalne tečnosti koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. U medicini se koristi kod oštećenih zglobova, artritisa i osteoartritisa.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

30 TABLETA

Joint Support Proprietary Blend, predstavlja mešavinu metilsulfonilmetana (MSM), ekstrakata korena dumbira, korena troskota, bromelaina, alfalipoinske kiseline i hijaluronske kiseline. Kurkuma (Curcuma longa) se tradicionalno koristi kao zacin i u lekovite svrhe. Zbog svog antiinflamatornog delovanja i inhibitornog delovanja na medijatore koji ucestvuju u razgradnji hondrocita, kurkuma je sastojak preparata koji su namenjeni osobama sa osteoartritisom. Metilsulfonilmetan (MSM) je komponenta proizvoda namenjena ocuvanju funkcije lokomotornog sistema. Takode utice na cvrstinu i stabilnost vezivnog tkiva, izvor je sumpora koji je od velike važnosti za zdravlje kostiju. Ðumbir (Zingiberofficinale), odnosno rizom dumbira se koristi kod reumatoidnih oboljenja zbog antiinflamatornog i analgetickog delovanja. Alfa lipoinska kiselina ima izraženu antioksidativnu i antiinflamatornu aktivnost. Koren troskota (Polygoniumcuspidatum) sadrži resveratrol koji poseduje snažno antiinflamatorno, antioksidativno i antikancerogeno delovanje, zbog cega ima potencijalni povoljni efekat kod inflamatornih oboljenja zglobova. Hijaluronska kiselina je glavni sastojak sinovijalne tecnosti koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. U medicini se koristi kod oštecenih zglobova, artritisa i osteoartritisa.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.