Dodaj u listu

Dodaj u listu

L-KARNITIN 500 A30

L-KARNITIN 500 A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

L-KARNITIN 500 A30

L-KARNITIN 500 A30

717,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 40000739 Tag:

L-Carnitine 500 smanjuje masne naslage ubrzava proces oporavka pomaže pri gubitku kilograma Koliko je važan unos L-karnitina? U slučaju deficita L-karnitina u organizmu, masti se ne iskorišcavaju za stvaranje energije, nego se pojačano talože u vidu potkožnog masnog tkiva. Pored povecanja masnih naslaga, nedostatak L-karnitina, izaziva umor. Tokom sportskih aktivnosti L-karnitin povećava energetski nivo i prag izdržljivosti organizma i pomaže mu da prebrodi trening. Telo se oslanja više na masti za dobijanje energije, tako štedi glikogen i to zajedno sa redukcijom skupljanja mlečne kiseline u mišicima, produžava i povecava kapacitet vežbanja pre pojave zamora. L-karnitin poboljšava tonus srcanog mišica i funkciju srca, stimuliše njegovo snabdevanje energijom i poboljšava rad kardiovaskularnog sistema. L-karnitin stimuliše sekretornu funkciju pankreasa i pokazuje pozitivan uticaj na spermatogenezu i pokretljivost spermatozoida.Sastav: 1 kapsula prosecno sadrži: 500 mg L carnitine -l tartarata.

Preporučuje se: – Profesionalnim sportistima radi poboljšanja izdržljivosti i ubrzanja oporavka organizma nakon treninga – Rekreativnim sportistima radi poboljšanja kondicije i ubrzanja sagorevanja masti – Osobama koje žele da smršaju, L-carnitine smanjuje masne naslage, a štiti mišice, tako što ih snabdeva energijom koja potice iz masti – Osobama sa oslabljenim srcanim mišicem

Način primene: 1 kapsula 20 do 30 min pre treninga i 1 neposredno pre treninga za sportiste i rekreativce. Ukoliko se uzima kao pomoć kod mršavljenja, uzima se 1 kapsula 60-90 minuta posle jela. Nakon mesec dana korišcenja se preporučuje pauza.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

30 KAPSULA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.