Dodaj u listu

Dodaj u listu

Laxomucil A10

Laxomucil A10

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Laxomucil A10

Laxomucil A10

319,00 RSD

Besplatna dostava

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Laxomucil se preporučuje kod usporene peristaltike i otežanog pražnjenja creva.

Laxomucil je dodatak ishrani na bazi dijetetskih vlakana iz semene opne azijske bokvice. Doprinosi pravilnom funkcionisanju digestivnog trakta i očuvanju opšteg dobrog stanja organizma.

Laxomucl se preporučuje kod usporene peristallke i otežanog pražnjenja creva usled nedovoljnog unošenja hranom svežeg voća i povrća bogatog dijetetskim vlaknima, zatim nedovoljnog kretanja i bavljenja sportom, držanja proteinskih redukćonih dijeta, psihičke napetosti, postojanja fiziološke atonije creva, posebno česte u poznijim godinama života.

Laxomucil ispoljava efekat najčešće 12 -72 sata po primeni, a optimalan učinak se postiže posle nekoiko dana kontinuirane primene.

Može se korislti tokom dužeg vremenskog perioda, u kontinuitetu. Ipak, potrebno je potržaati savet lekara ili farmaceuta, ukoliko se tokom perioda od 7 dana ne poslgne željeni efekat, jer se usporena peristahika i otežano pražnjenje creva mogu javiti i kao simptomi nekih oboljenja digesfivnog trakta.

Laxomucil ne treba da koriste osobe preosetjive na bilo koji sastojak preparata. Osobama sa hroničnim oboljenima i/ili bolovima u digestivnom traktu, osobama sklonim alergijskim reakcijama i osobama koje uzimaju lekove protiv infektivnih i/ili organskih bolesti se savetuje uzimanje preparata Laxomucil isključivo uz prethodnu konsultaciju sa lekarom.

Način upotrebe:
Odraslma i dea starijoj od 12 godina se preporučuje 3 kesice dnevno, u pravilnim vremenskim intervalima, nezavisno od obroka, do uspostavljanja normalnog rada creva. Po uspostavljanju redovnog pražnjenja creva, koliana se može smanjili na 1 do 2 kesice dnevno.

Deca od 6 do 12 godina može se, u slučaju potrebe, dati polovina koliane za odrasle.

Sadržaj kesice prelli sa 200 ml vode, razmutiti i odmah popiti.

Preporučuje se da se potom popije dodatna čaša vode, kao i da se poveća ukupni dnevni unos tečnosti.

Pakovanje: 10 kesica

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.