Dodaj u listu

Dodaj u listu

LISTERINE TOTAL CARE 500ML

LISTERINE TOTAL CARE 500ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

LISTERINE TOTAL CARE 500ML

LISTERINE TOTAL CARE 500ML

709,00 RSD

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Tečnost za ispiranje usta

Druge ponude za LISTERINE TOTAL CARE 500ML

apotekasrbotrade.rs

Cena 736,58 RSD

24.06.2022. u 17:10

Klinički je dokazano da svakodnevna upotreba tečnosti za ispiranje usta može da poboljša oralnu higijenu, a klinička istraživanja su pokazala da ispiranje od 30 sekundi sa Listerine tecnošću za ispiranje usta, u kombinaciji sa pranjem zuba četkicom i upotrebom konca, pomaže u kontroli zubnog plakai.

Listerine total care jača zubnu gleđ i sprečava pojavu karijesa. Tečnost sadrži natrijum fluorid koji omogućava vezivanje fluorida na zubnu gleđ i jača njenu otpornost. Cink hlorid koji je još jedan od sastojaka Listerine total care tečnosti smanjuje stvaranje novog zubnog kamenca do 21%. Naslage i talozi se bolje uklanjaju čime se čuva prirodna belina zuba. Razlika između terapijske i svakodnevne upotrebe vodice za ispiranje usta ogleda se u tome da su terapijske tečnosti, koje sadrže visoke koncentracije hlorheksidina, za kratkotrajnu terapiju stanja kao što su bolesti desni (gingivitis), parodontitis, iritacije oralne sluznice i desni.

Sastav: Kao aktivne komponente sadrži natrijum fuorid 0,02%, mentol, eukaliptol, metIl-salicilat i timol.

Način primene: Posebno je efikasan kada se koristi ujutru i uveče nakon pranja zuba. Sipajte 20ml (4 čajne kašike) u čašu, ispirajte zube i desni 30 sekundi, a zatim ispljunite.

Napomena: Ne koristiti kod dece mlađe od 12 godina.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

500 ML

Sastav: Kao aktivne komponente sadrži natrijum fuorid 0,02%, mentol, eukaliptol, metIl-salicilat i timol.Nacin primene: Posebno je efikasan kada se koristi ujutru i uvece nakon pranja zuba. Sipajte 20ml (4 cajne kašike) u cašu, ispirajte zube i desni 30 sekundi, a zatim ispljunite.Napomena: Ne koristiti kod dece mlade od 12 godina.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.