Dodaj u listu

Dodaj u listu

Medisana Digitalni toplomer, FTB 0104

Medisana Digitalni toplomer, FTB 0104

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Medisana Digitalni toplomer, FTB 0104

Medisana Digitalni toplomer, FTB 0104

562,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1500 dinara

Digitalni toplomer

SKU: 25451005 Tag:

Medisana svetski lider u proizvodnji medicinskih aparata za kućnu upotrebu. MEDISANA FTB Toplomer Vam omogućava da brzo i jednostavno odredite telesnu temperaturu. Uobičajene greške, kao što je prekratak period merenja mogu se gotovo potpuno eliminisati.

Normalna telesna temperatura se krece izmedu 36oC i 37,5 oC. Fluktuacije su sasvim normalne, u zavisnosti od doba dana i telesnog stanja, na primer u menstrualnom ciklusu kod žena i dr. Temperaturu bi trebalo uvek meriti na istom delu tela, i u približno isto vreme da bi se rezultati mogli uporediti.

Merenje temperature na sledecim delovima tela:  ispod pazuha (aksilarno), ispod jezika (oralno)  i u rektumu (rektalno). MEDISANA FTB Toplomer je vodootporan i time  se olakšava njegovo čišćenje i dezinfekcija. Očistite toplomer pre i posle korišcenja tkaninom natopljenom u rastvoru alkohola.

 

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1500 dinara