Dodaj u listu

Dodaj u listu

MELASCREEN depigmentant 30ML

MELASCREEN depigmentant 30ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MELASCREEN depigmentant 30ML

MELASCREEN depigmentant 30ML

4.645,00 RSD

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Intenzivni tretman protiv tamnih mrlja i lokalizovanih hiperpigmentacija na koži.

SKU: 79367943 Tag:

Druge ponude za MELASCREEN depigmentant 30ML

Cena 4.695,24 RSD

apotekanet.rs23.05.2022. u 04:46

Delovanje: Intenzivni tretman protiv tamnih mrlja i lokalizovanih hiperpigmentacija na koži. Odlična efikasnost Melascreen depigmentata zasniva se na orginalnoj formuli koncentrovane azelaične i glikolne kiseline. Zajedničkim delovanjem ovih aktivnih sastojaka tamne mrlje i pege na koži se posvetljuju i smanjuju. Melascreen depigmentat preporučuje se osobama koje imaju tamne mrlje poput melazme i lentiga ili pege izazvane preteranim izlaganjem suncu. Aktivni sastojci su azelaična kiselina, glikolna kiselina.

Način primene: Primenjuje se lokalno, minimalno 3 meseca, ujutro i uveče, uz obavezno korišćenje Melascreen SPF 50+ kreme ili emulzije u toku dana.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema recenzija.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.