Dodaj u listu

Dodaj u listu

MEMOAKTIV KAPSULE

MEMOAKTIV KAPSULE

Dodaj u listu

Dodaj u listu

MEMOAKTIV KAPSULE

MEMOAKTIV KAPSULE

899,00 RSD

Nema na zalihama

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Dodatak ishrani

Druge ponude za MEMOAKTIV KAPSULE

apotekaonline.rs

Cena 910,00 RSD

27.06.2022. u 17:45

Najdetaljnija ispitivanja dejstva biljke Rhodiola rosea su sprovodili Rusi, koji su je svrstali u grupu “adaptogenih biljaka” – adaptogen je definisan kao supstanca koja može da uskladi odgovor tela na fizičke, hemijske, biološke i psihicke nadražaje iz spoljašnje sredine i uspostavi homeostazu (stabilnosti unutrašnje sredine) u organizmu. Moderna fitofarmacija potvrđuje upotrebu preparata sa ekstraktom Rhodiola rosea kao stimulansa kod astenije, somatskih i infektivnih bolesti, kod određenih psihijatrijskih i neuroloških poremecaja, a kod zdravih osoba za prevazilaženje umora i pojačanje pažnje, memorije i radne sposobnosti.

Dejstvo: Očekivani glavni efekat prilikom uzimanja preparata koji sadrže ekstrakt korena Rhodiola rosea je povecanje raspoložive energije u toku obavljanja dnevnih aktivnosti, smanjenje osećaja i posledica stresa, poboljšanje mentalnih sposobnosti, kao i omogućenje sna dobrog kvaliteta. Adaptogeni ovoga tipa takode ubrzavaju i proces oporavka posle bolesti.

Indikacije: Kao pomoć u periodima intenzivnog umnog rada, za poboljšanje memorije i mentalnih performansi, kod fizičkih napora, za pojačanje fizičke snage i pokretljivosti i skraćenje oporavka posle vežbanja, kod pada radne sposobnosti i osećaja zamora nastalih kao posledica fizičkog ili psihičkog stresa, bolesti i dugotrajnih napora.

Doziranje i način upotrebe: Odrasli – po jedna kapsula ujutru pre doručka i pre ručka, na prazan stomak, najbolje 30 minuta pre obroka. Ukoliko se uz ovakav režim uzimanja javi osećaj uznemirenosti i hiperaktivnosti, smanjiti uzimanje na jednu kapsulu dnevno u prvih nedelju dana, a zatim povećati na dve kapsule dnevno.

Sastav: Rhodiola rosea (Zlatni koren, arktička ruža), standardizovani suvi ekstrakt korena (standardizovan na ukupne rozavine min. 3% i salidrozid min. 1%) 250mg.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

30 KAPSULA

SASTAV: Rhodiola rosea (Zlatni koren, arkticka ruža) standardizovani suvi ekstrakt korena (standardizovan na ukupne rozavine min. 3% i salidrozid min. 1%) 250mg.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.