Dodaj u listu

Dodaj u listu

Oregamar A15

Oregamar A15

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Oregamar A15

Oregamar A15

1.256,00 RSD

Besplatna dostava

Oregamar kapsule ulja divljeg origana su izuzetno efikasne u borbi protiv bakterija i gljivica. Oregamar je dijetetski suplement, odnosno proizvod koji sadrži organsko ulje divljeg origana i devičansko maslinovo ulje, koji se zahvaljujući praktičnom pakovanju u kapsulama može konzumirati na prijatan način bez neprijatnog osećaja.

Oregamar, ulje divljeg origana – kapsule

Oregamar kapsule ulja divljeg origana su izuzetno efikasne u borbi protiv bakterija i gljivica. Oregamar je dijetetski suplement, odnosno proizvod koji sadrži organsko ulje divljeg origana i devičansko maslinovo ulje, koji se zahvaljujući praktičnom pakovanju u kapsulama može konzumirati na prijatan način bez neprijatnog osećaja.

Kako ulje divljeg origana poseduje jaka i efikasna svojstva, uobičajena prateća reakcija na njegovu konzimaciju je osećaj ljutine i peckanja u grlu. Ali, od sada možete konzumirati ulje divljeg origana u kapsulama i uživati u njegovim lekovitim efektima na lagodan i prijatan način bez osećaja peckanja, ljutine i mučnine.

Organsko ulje divljeg origana u kapsulama
Oregamar ulje origana predstavlja antimikrobni agens protiv više bakterijskih sojeva i gljivica, a takođe je i potentan imunostimulator. Tradicionalno se koristi kod respiratornih oboljenja (kašalj, prehlada, bronhitis) i gastrointestinalnih oboljenja (dispepsija, aerofagija).

Kapsule su napravljene od organskog divljeg origana koji raste na obroncima teško dostupnih mesta u Španiji i obogaćene devičanskim maslinovim uljem koje se pravi od zrelih maslina sa osunčanih podneblja.

Ulje divljeg origana pronalazi svoju široku primenu, kako u narodnoj, tako i u naučnoj medicini, a njegova dejstva su postala predmet detaljnih istraživanja. Mnoge kliničke studije dokazuju njegovu efikasnost kod lečenja raznih oboljenja, kao i blagotvornost pri upotrebi u profilaksi i svakodnevnom životu.

Za šta se koristi ulje origana?
Oregamer kapsule sadrže organsko ulje iz divljeg origana i odlične su za “čišćenje” organizma od bakterija, virusa, gljivica, pa se kao takav preporučuje i za prevenciju i za terapiju bolesti nastalih usled prirustva bakterija, virusa i gljivica.

Ulje origana je najjači biljni antiseptik, prirodni antibiotik, antivirotik i antimikotik (uništava mnoge bakterije, viruse i gljivice). Blagotvorno deluje na urinarne, intestinalne, respiratorne i kožne infekcije.

Kako se upotrebljava ulje divljeg origana?

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno posle jela sa čašom vode. Kapsule su namenjene odraslim osobama, a mogu ih konzumirati i deca starija od 12 godina uz obavezan strogi nadzor lekara.

Ulje divljeg origana u kapsulama može biti od pomoći za stanja:

Urinarne infekcije (Gram negativne bakterije)
Kandidijaza (Candida albicans-oralana, intestrinalana, vaginalana)
Paradontopatija
Bronhitis, rahinitis, traheitis, produktivni kašalj
Herpes simplex 1 i 2 (rozmarinska kiselina)
Čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu (Helycobacter pylori)
Otežano varenje i disbalans crevne flore, gasovi
Snižavanje holesterola i šećera u krvi
Šuga i vaške (preporuka je da se ulje origana ubaci u šampon ili kupku)

Šta sadrži origano kapsula

Kvalitativni sastav:

Ulje organskog origana Origanum minutiflorum sa 106 mg karvakrola, odnosno 133 mg ulja divljeg origana i devičansko maslinovo ulje.

Sastav kapsule: želatin, glicerin i voda.

Upozorenje:

Preporučena dneva doza se ne sme prekoračiti. Preparat nije namenjen za trudnice i dojilje, kao i decu mlađu od 12 godina.

Ne preporučuje se osobama sa sa poremećajem akta gutanja, ozbiljnom hipertenzijom, teškim oštećenjem jetre i bubrega, kao i kod osoba na antikoagulantnoj terapiji.

Ne koristiti u slučaju povišene osetljivosti ili alergija na bilo koji sastojak preparata.

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

Neto količina: 10.6 g

Zemlja porekla: Španija

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.