Dodaj u listu

Dodaj u listu

ORTHOMOL SPORT KESICE A30

ORTHOMOL SPORT KESICE A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ORTHOMOL SPORT KESICE A30

ORTHOMOL SPORT KESICE A30

5.809,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

Orthomol®Sport je dodatak ishrani. Važni mikronutrijenti za sportske performanse. Minerali magnezijum i kalcijum optimizuju mišicne funkcije. Kompleks B vitamina i razni minerali doprinose optimalnom energetskom metabolizmu. Glukoza se skladišti u telu u obliku glikogena, kao energetska rezerva. Vitamin B6 doprinosi održavanju pravilnog metabolizma glikogena. Cink daje doprinos u održavanju pravilnog metabolizma ugljenih hidrata. Vitamin C omogucava normalno funkcionisanje imunog sistema za vreme i posle intezivnih fizickih vežbi. Eritrociti (crvena krvna zrnca) transportuju kiseonik, preko hemoglobina, u sve delove tela. Gvožde, vitamin B12 i vitamin B6 doprinose stvaranju pravilnih crvenih krvnih zrnaca. Gvožde je, takode, odgovorno za transport kiseonika u telu. Folna kiselina je jako važna za pravilno formiranje svih krvnih celija. Antioksidansi vitamin C i E, kao i cink, selen i bakar igraju kljucnu ulogu u zaštiti celijske strukture od oksidativnog stresa. Kalcijum i vitamin D su nephodni za održavanje i ishranu koštano-zglobnog sistema. Sa L-karnitinom, koenzimom Q10 i omega-3 masnim kiselinama.Da bi zadovoljili specificno povecanu potrebu za mikronutrijentima preporucuje se dugorocna i redovna upotreba Orthomol®Sport. Kao profesionalni vrhunski ili aktivni sportista trebalo bi da znate: Svaki ambiciozni atleta želi da dostigne odredeni nivo sportskih performansi. Ali sam trening nije dovoljan. Vaša ishrana mora odgovarati vašim aktivnostima. Samo kada vaše telo ima dovoljno mikronutrijenata, kao što su vitamini, minerali i oligoelementi u najboljem mogucem obliku, moci ce da iskaže svoj puni potencijal i bice sposobno da se potpuno oporavi u najkracem mogucem roku od fizickog stresa. Studije su pokazale da mnogi profesionalni i aktivni sportisti imaju povecanu potrebu za mikronutrijentima, koju nisu u stanju da nadoknade ishranom. Orthomol®Sport unapreduje vaše fizicke performanse, povecava vašu otpornost i ubrzava celijsku regeneraciju vašeg tela.Pakovanje sadrži 30 dnevnih doza sa bocicom, tabletom i kapsulom.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

30 KESICA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.