Dodaj u listu

Dodaj u listu

PhytoColor farba za kosu br. 6.77

PhytoColor farba za kosu br. 6.77

Dodaj u listu

Dodaj u listu

PhytoColor farba za kosu br. 6.77

PhytoColor farba za kosu br. 6.77

1.262,00 RSD

Besplatna dostava

Phytocolor farbe sa prirodnim pigmentima bez amonijaka.

SKU: 11287Y Tag:

Pouzdani trajni opseg boja koji je nežan za kosu glave i ne čini nikakav kompromis sa rezultatima farbanja. Ova kapućino smeđa boja je svetla kao kapućino, nalik svili.
Phytocolor se koristi za intenzivnu, prirodnu boju kose sa izraženim nijansiranjem.
Ne sadrži amonijak, rezorcinol i paraben. To je multi-pigmentna formula sa sedam razlicitih pigmenata. Pokriva 100% sede vlasi .Boja je dugotrajna.

Način primene:
Način br.1: za kosu koja u prošlosti nikad nije bila tretirana bojama, smešu treba naneti na koren, a ostali deo proizvoda po čitavoj kosi, i tako ostaviti 30 minuta.
Način br.2: za već bojenu kosu koja ima izrastak prirodne kose u korenu, smešu treba naneti prvo na koren i ostaviti 20 minuta. Zatim preostali proizvod utrljati u ostatak kose i ostaviti 10 minuta.
Nakon što prođe vreme nanošenja, sipati malu količinu mlake vode na kosu i potom dobro isprati.

Sastav:
Ekstrakt korena jojobe je posebno odabran zbog njegovog umirujućeg i hidratantnog dejstva. Epaline ima anti-iritantno svojstvo. Duo dragocenih ulja jojobe i monoi tretira vlakna kose duboko je hraneći i daje kosi izuzetan sjaj.

Pakovanje:
120 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno