Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

POTENCIJAL PROSTATA ADVANCE

POTENCIJAL PROSTATA ADVANCE

Dodaj u listu

Dodaj u listu

POTENCIJAL PROSTATA ADVANCE

POTENCIJAL PROSTATA ADVANCE

899,00 RSD

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Za tegobe prostate

Druge ponude za POTENCIJAL PROSTATA ADVANCE

Cena 1.135,00 RSD

eapoteka.rs25.05.2022. u 01:42

PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULA predstavlja poseban preparat koji je dobijen kombinacijom više biljnih sastojaka čija je efikasnost poznata u svetskoj herbologiji kao i pojedinih domaćih biljaka karakterističnih za naše predele čija upotreba datira od davnina. U praksi se pokazalo da ovakva kombinovana formulacija ima posebno efikasno dejstvo koje nije u toj meri zapaženo kada se upotrebljavaju samo pojedini sastojci ili u drugim međusobnim odnosima. Ova formula blagotvorno deluje kod problema koje izaziva uvećana prostata kao što su otežano i učestalo mokrenje. Osim kod uvećane prostate, PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULA pomaže i kod hroničnog zapaljenja prostate i tegoba koje takvo stanje može da prouzrokuje. Sve ovo ukazuje na jedinstvenu prirodu PROSTATE POTENCIJALA ADVANCED FORMULA zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima i dobro balansiranim međusobnim odnosom pojedinih biljnih ekstrakata. PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULA je dovoljno uzimati jednu kapsulu dnevno tokom najmanje tri meseca. Samo u slučaju jače izraženih tegoba doza se može povećati na 2 kapsule dnevno. Za postizanje punog efekta preparat treba uzimati redovno tokom dužeg vremenskog perioda – najmanje 3 meseca, ali i duže. Pakovanje:Originalno pakovanje sadrži 30 kapsula.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema recenzija.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

30 KAPSULA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.