Dodaj u listu

Dodaj u listu

PREGNACARE NEW MUM A56

PREGNACARE NEW MUM A56

Dodaj u listu

Dodaj u listu

PREGNACARE NEW MUM A56

PREGNACARE NEW MUM A56

1.625,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 25318038 Tag:

Zadovoljna mama, zadovoljna beba. Zaboravite postporodajni umor! Obnovite energiju, um i telo! Revitalizujte se!  Jedinstvena formulacija čak 27 nutritijenata osmišljena za porodilje. Nadoknadite vitamine i minerale, jer misleći na sebe, mislite i na svoju bebu. Pregnacare New Mum je izbalansirana formulacija mikroelemenata koji pružaju podršku nutritivnim zahtevima porodilja, doprinose opštem stanju i izgledu žene u tom delikatnom periodu. Pregnacare New Mum je jedini preparat na tržištu koji je namenjen samo porodiljama, može da se koristi i tokom dojenja i ima brojne benefite, među kojima su: smanjuje umor i iscrpljenost, otklanja stres, doprinoseći poboljšanju mentalnih funkcija (memoriji, koncentraciji, pažnji) jer sadrži i vitamin B12, pantotensku i folnu kiselinu, reguliše hormonalne aktivnosti i “umiruje” zbog vitamina B6, podiže nivo energije i odbrambenu moc organizma jer su tu i “borci” za imunitet: vitamin C, vitamin E, selen, cink , poboljšava tonus kože i pomaže održavanju zdrave kose zahvaljujući biotinu, niacinu, kolagenu, dok kalcijum pomaže održavanje zdravih kostiju i zuba.

Pakovanje: 56 tableta

Način upotrebe: 2×1 dnevno

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

56 TABLETA

Pregnacare New Mum je jedini preparat na tržištu koji je namenjen samo porodiljama, može da se koristi i tokom dojenja i ima brojne benefite, medu kojima su: •smanjuje umor i iscrpljenost, otklanja stres, doprinoseci poboljšanju mentalnih funkcija (memoriji, koncentraciji, pažnji) jer sadrži i vitamin B12, pantotensku i folnu kiselinu •reguliše hormonalne aktivnosti i “umiruje” zbog vitamina B6 •podiže nivo energije i odbrambenu moc organizma jer su tu i “borci” za imunitet: vitamin C, vitamin E, selen, cink •poboljšava tonus kože i pomaže održavanju zdrave kose zahvaljujuci biotinu, niacinu, kolagenu •dok kalcijum pomaže održavanje zdravih kostiju i zuba Dakle, Pregnacare New Mum napredna formula brine o mamama i njihovom pravilnom nutritivnom snabdevanju organizma.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.