Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

RED OMEGA

RED OMEGA

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

RED OMEGA

RED OMEGA

924,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Dodatak ishrani

SKU: 90000797 Tags: ,

Sastav: Dve kapsule (preporučena dnevna doza) sadrže 600 mg kril ulja*, uključujući: fosfolipide kril-a – 240 mg; omega 3 masne kiseline –  132 mg; EPA – 72 mg; DHA – 33 mg; holin  – 30 mg; astaksantin – 60 µg; vitamin D3 – 10 µg.  Izvor kril ulja je antarktički kril (Euphausia superba) koji predstavlja vrstu morskih račića. Kril pripada zooplanktonskim organizmima, sa najvećom biomasom na svetu, koji se mogu naći u dubokim, bistrim vodama Antarktika.

Farmaceutski oblik: Meke kapsule

Dejstvo: Kril ulje je bogat izvor dugo-lančanih polinezasićenih masnih kiselina i moćnog prirodnog antioksidansa – astaksantina. Omega 3 masne kiseline su polinezasićene masne kiseline u obliku fosfolipida, što rezultira njihovim boljim iskorišćenjem. Omega 3 masne kiseline se unose hranom, zato što ih ljudsko telo ne proizvodi. Omega 3 masne kiseline štite od pojave mnogih bolesti. One smanjuju nivo holesterola i triglicerida, koji su odgovorni za pojavu srčanih oboljenja i ateroskleroze, ali isto tako smanjuju i rizik od njene pojave. Astaksantin je moćan antioksidans (mnogo jači od vitamina E i koenzima Q10) koji štiti nezasićene masne kiseline od dejstva slobodnih radikala i tako štiti organizam od ateroskleroze.

Indikacije: Red Omega 3 je dodatak ishrani namenjen za prevenciju srčanih oboljenja i aterosklerotskih promena.

Pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30 KAPSULA

Sastаv Dve kapsule (preporučena dnevna doza) sadrže 600 mg kril ulja*, uključujući: fosfolipide kril-a 240 mg; omega 3 masne kiseline 132 mg; EPA 72 mg; DHA 33 mg; holin 30 mg; astaksantin 60 µg; vitamin D3 10 µg.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara