Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

REGULEX KAPS 30X500MG

REGULEX KAPS 30X500MG

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

REGULEX KAPS 30X500MG

REGULEX KAPS 30X500MG

1.039,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Ekstrakt medicinske gljive

SKU: 25165009 Tag:

Regulex kapsule predstavljaju dodatak ishrani koji se koristi kod dijabetičara za poboljšanje kontrole nivoa šećera i lipida u krvi. Utiču na regulaciju glukoze u krvi i usporavaju komplikacije dijabetesa. Umanjuje oštećenje endokrinog pankreasa, jetre i bubrega uzrokovanih dijabetesom. Regulex smanjuje nivo ukupnog holesterola i triglicerida u krvi, pa na taj način dodatno štiti krvne sudove od daljih komplikacija (ateroskleroza, infarkt miokarda ili mozga)

Način primene: 2×1 kapsula mesec dana, zatim 1 kapsula dnevno. Ako se koristi uz postojeću terapiju antidijabeticima: 1 kapsula dnevno. Napomena: Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na neke od sastojaka Coprinus comatus-a, trudnicama, dojiljama i deci ispod 18 godina. Oprez se preporučuje kod osoba koje ga koriste uz postojeću terapiju antidijabeticima zbog moguće sledstvene hipoglikemije (nizak nivo glukoze u krvi).

Pakovanje: 30 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

30x500MG

Sastav: polisaharidi, komatin (4,5 dihidroksi-2-metioksibenzaldehid), ergotionin Nacin primene: 2×1 kapsula mesec dana, zatim 1 kapsula dnevno. Ako se koristi uz postojecu terapiju antidijabeticima: 1 kapsula dnevno. Napomena: Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na neke od sastojaka Coprinus comatus-a, trudnicama, dojiljama i deci ispod 18 godina. Oprez se preporucuje kod osoba koje ga koriste uz postojecu terapiju antidijabeticima zbog moguce sledstvene hipoglikemije (nizak nivo glukoze u krvi).

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara