Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

RIGENFORTE šampon protiv opadanja kose 250ML

RIGENFORTE šampon protiv opadanja kose 250ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

RIGENFORTE šampon protiv opadanja kose 250ML

RIGENFORTE šampon protiv opadanja kose 250ML

609,00 RSD

Besplatna dostava

Rigenforte šampon za kosu

RIGENFORTE šampon protiv opadanja kose 250ML
SKU: 25041142 Tags: ,

Rigenforte šampon, za svakodnevnu upotrebu, namenjen je sprečavanju procesa proređivanja kose i preteranog opadanja. Pogodan je za tanku i oštecenu kosu, poboljšava volumen, tonira i hidrira kosu oštecenu dejstvom sunca, vetra, smoga i farbi za kosu.

Rigenforte šampon sadrži mešavinu tenzida koji efikasno i dubinski čiste kosu; s obzirom na njegovo neagresivno delovanje prilikom pranja kose – može se svakodnevno koristiti.  Proizvod ne sadrži veštačke boje, parabene i sulfate, pa se posebno preporučuje i nakon tretmana kose keratinom kako bi se duže očuvali efekti tog tretmana. Najbolji rezultati postižu se u kombinaciji sa Rigenforte ampulama. Ovaj proizvod je hipoalergijski, napravljen tako da se izbegne pojava iritacije. Alergološki testovi su izvršeni u Centru za kozmetologiju Univerziteta Ferrara (Cosmetology Centre of Ferrara University).

Aktivni sastojci: • Biotinax – patentirana formula kompanije ESI, sastoji se od biotina, metionina i cisteina. Metionin i cistein su sumporne aminokiseline koje ojačavaju keratinsku strukturu kose, dajući joj čvrstinu i elastičnost. Biotin dovodi u ravnotežu proizvodnju sebuma i na taj način eliminiše probleme koje uzrokoju njegovo preterano lučenje (seboroicni dermatitis, pojava peruti) ili nedovoljno lučenje (gubljenje sjaja, preterano isušivanje). • Pantenol i Diaminopirimidin – jačaju kosu. • Kofein – pospešuje dotok kiseonika u koren kose i produžava životni vek kose. • Arganovo ulje – hidrira kosu i čini je mekom i lakom za rašcešljavanje, sadrži antioksidanse.

Pakovanje: 250ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

200 ML

Sastav Aktivni sastojci: • Biotinax - patentirana formula kompanije ESI, sastoji se od biotina, metionina i cisteina. Metionin i cistein su sumporne aminokiseline koje ojačavaju keratinsku strukturu kose, dajući joj čvrstinu i elastičnost. Biotin dovodi u ravnotežu proizvodnju sebuma i na taj način eliminiše probleme koje uzrokoju njegovo preterano lučenje (seboroični dermatitis, pojava peruti) ili nedovoljno lučenje (gubljenje sjaja, preterano isušivanje). • Pantenol i Diaminopirimidin - jačaju kosu. • Kofein - pospešuje dotok kiseonika u koren kose i produžava životni vek kose. • Arganovo ulje - hidrira kosu i čini je mekom i lakom za raščešljavanje, sadrži antioksidanse.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno