Dodaj u listu

Dodaj u listu

RUSKA CARSKA ČAGA KESICE A 15 KOM

RUSKA CARSKA ČAGA KESICE A 15 KOM

Dodaj u listu

Dodaj u listu

RUSKA CARSKA ČAGA KESICE A 15 KOM

RUSKA CARSKA ČAGA KESICE A 15 KOM

1.629,00 RSD

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Dodatak ishrani

SKU: 1202940

Druge ponude za RUSKA CARSKA ČAGA KESICE A 15 KOM

Cena 1.634,64 RSD

apotekasrbotrade.rs23.05.2022. u 17:13

Čaga u prahu je multikomponentna formula čije su aktivne supstance maksimalne vrednost koncentrata ekstrakta ruske carske čage, vitamina C, cinka i selena.

Koncentracije vitamina C, selena i cinka određene su tako da sa biološki aktivnim sastojcima ekstrakta ruske carske čage deluju sinergistički, odnosno pojačavaju pozitivna dejstva ove izvanredne gljive koja godinama živi i raste na drvetu breze u šumama Rusije, Belorusije i Sibira. U ruskoj narodnoj medicini čaga je veoma omiljena, cenjena i poznata vekovima. Naučna istraživanja su potvrdila da čaga ima jedinstvene antioksidantne osobine da neutrališe slobodne radikale koji nastaju kao posledica oksidativnog stresa. Smatra se da su slobodni radikali odgovorni za nastanak akutnih i hroničnih poremećaja koji se manifestuju kao inflamatorni procesi, neuroloških i kardiovaskularnih poremećaja, malignih bolesti… Zbog toga je neprekidno uklanjanje najškodljivijih hidroksilnih slobodnih radikala iz organizma veoma važno, pre nego što izazovu nepopravljivu štetu. Osim toga, to je od presudnog značaja za održavanje optimalnog zdravlja i kvaliteta života.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema recenzija.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.