Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR VITAMIN C 90 TABLETA ZA ŽVAKANJE 500MG

SOLGAR VITAMIN C 90 TABLETA ZA ŽVAKANJE 500MG

Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR VITAMIN C 90 TABLETA ZA ŽVAKANJE 500MG

SOLGAR VITAMIN C 90 TABLETA ZA ŽVAKANJE 500MG

1.956,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine preko 1500 dinara

Dodatak ishrani

Dejstvo SOLGAR VITAMIN C TABLETA ZA ŽVAKANJE

Vitamin C 500 za žvakanje prijatnog ukusa, dostupan u svakoj prilici.

Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima potvrđena je njegova neophodna uloga u odvijanju imunoloških reakcija te stvaranju kolagena važnog za očuvanje zdravlja i integriteta kože, sluznica i desni. 

Pored dobro poznatog delovanja na ublažavanje simptoma prehlade i alergijskih reakcija, važno je naglasiti i doprinos vitamina C kao snažnog antioksidansa u neutralizaciji štetnih uzročnika čime pomaže u zaštiti organizma od oštećenja povezanih s nastankom karcinoma, bolesti srca i krvnih sudova, te nervnog sistema i vida. Takođe, vitamin C učestvuje u sintezi brojnih enzima i hormona koji omogućuju veću otpornost na stres.

Solgar Vitamin C 500 za žvakanje predstavlja jednostavnu i brzu nadoknadu vitamina C, dostupnu u svakoj situaciji, prijatnog i osvežavajućeg ukusa brusnica-malina. Solgarov prirodni kompleks vitamina C, acerole i praha ploda šipka ne sadrži veštačke konzervanse, arome, ni boje, te je kao takav rezultat 65. godišnje tradicije najviših standarda kvaliteta.

Način upotrebe:

Uzima se 1 kapsula na dan uz obrok.

Pakovanje SOLGAR VITAMIN C TABLETA ZA ŽVAKANJE: 90 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 90 tableta za žvakanje.

Sastav SOLGAR VITAMIN C TABLETA ZA ŽVAKANJE: Sastojci u dnevnoj dozi (1 tableta): vitamin C (natrijum askorbat, L-askorbinska kiselina, kalcijum askorbat) 500 mg ekstrakt ploda antilske trešnje, Malpighia glabra 10 mg prah ploda šipka, Rosa canina 4 mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1500 dinara