Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

Viranto 1+ for you sirup 100ml

Viranto 1+ for you sirup 100ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Viranto 1+ for you sirup 100ml

Viranto 1+ for you sirup 100ml

599,00 RSD

Besplatna dostava

VIRANTO 1+ je prirodno rešenje za mališane mlađe od 3 godine

VIRANTO 1+ je prirodno rešenje za mališane mlađe od 3 godine. Astragalus u njegovom sastavu doprinosi zdravlju imunskog sistema, opštem fizičkom stanju i zaštiti organizma od spoljnih agenasa! Viranto 1+ sirup treba primeniti odmah, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa. Dokazano je da primenjen u prva 2 sata nakon pojave simptoma prehlade i gripa, deluje kao efikasno rešenje za male heroje. Viranto 1+ sadrži ekstrakt korena Astragalusa, u narodu poznate biljke pod nazivom Kozji trn, koja utiče na respiratornu funkciju, učestalost respiratornih infekcija i imunski sistem. Sadrži još i ekstrakt ploda crne zove, koji utiće na jačanje imuniteta koji je važan za odbranu organizma od virusa, visoku koncentraciju potpuno prirodnog vitamina C iz ekstrakta acerole, i cink.

Način primene:
Deca starosti iznad jedne godine 2 kafene kašike (10ml) dnevno.
Sastav:
Ekstrakt korena astragalusa/pasijeg trna 150 mg
Suvi ekstrakt ploda zove 100 mg
Ekstrakt ploda acerole 180 mg
Cink (cink-glukonat) 4.5 mg
Pakovanje: 100 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!
Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.