Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

San Sebastian Spirulina A1000

San Sebastian Spirulina A1000

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

San Sebastian Spirulina A1000

San Sebastian Spirulina A1000

Original price was: 3.319,00 RSD.Current price is: 3.089,00 RSD.

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

San Sebastian Spirulina je organska i 100% prirodna spirulina bogata nutrijentima, antioksidansima, vitaminima i mineralima.

San Sebastian Spirulina je organska i 100% prirodna spirulina bogata nutrijentima, antioksidansima, vitaminima i mineralima. U nekim zemljama, kao što su Čad i Meksiko, spirulina se koristi kao tradicionalna hrana u količini i do 10g dnevno.

Spirulina predstavlja značajan izvor proteina – čak do 70% od kojih polovinu čine esencijalne aminokiseline. Sadrži visokokvalitetne biljne proteine (oko 63%), 3-4 puta više od govedine i 5 puta više od jaja. Ovi proteini su biološki kompletni jer sadrže sve esencijalne i neesencijalne aminokiseline. San Sebastian Spirulina sadrži omega 3 i omega 6 esencijalne masne kiseline koje su neophodne za normalan rad nervnog i kardiovaskularnog sistema. Sadržaj masti je ispod 10%. U velikim količinama sadrži beta-karoten (provitamin A) – snažan antioksidans koga ima 25 puta više nego u šargarepi. Osim njega, ima u sastavu vitamin E i vitamine B grupe – B1, B2, B3, B5, B6 , B7 i B12. Od minerala su zastupljeni: kalijum, natrijum, fosfor, magnezijum, a posebno je bogata gvožđem, kojeg ima čak 23 puta više nego u spanaću i kalcijumom – 300% više od mleka. Spirulina je paleta prirodnih pigmenata koji pomažu sintezu enzima potrebnih za regulisanje metabolizma. Najvažniji pigment u spirulini je fikocijanin koji stimuliše i jača imuni sistem. U izobilju ima i hlorofila koji vrši detoksikaciju organizma.

San Sebastian Spirulina ima široku primenu i deluje na različite načine na čovekov organizam i njegovo zdravlje:

– Jača imuni sistem i otpornost organizma
– Povećava izdržljivost
– Prečišćava organizam i neutrališe slobodne radikale
– Pomaže kod regulisanja telesne težine
– Poboljšava rad srca
– Pomaže u regulaciji holesterola i krvnog pritiska
– Pomaže kod dijabetesa tipa II i metaboličkog sindroma
– Poboljšava varenje i obnavlja crevnu floru
– Povećava mentalnu energiju i poboljšava rad mozga

Spirulina se preporučuje:

– Poslovnim ljudima koji su izloženi stresu i hrane se nepravilno
– Studentima kojima je potrebna energija i koncentracija
– Sportistima kojima je potrebno više snage i fizičke izdržljivosti
– Ljudima kojima je potrebna detoksikacija od toksina, nepravilne ishrane, alkohola, pušenja i prekomerne upotrebe lekova
– Anemičnim osobama zbog poboljšanja krvne slike
– Gerijatrijskoj populaciji, naročito ako imaju dugotrajnu terapiju
– Imunodeficijentnim osobama

Način upotrebe:

Odrasli: uzimati 3 tablete, 3-5 puta dnevno, između ili pre obroka.

Upozorenje: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen osobama ispod 18 godina, trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lekove pre upotrebe treba da se posavetuju sa lekarom. U slučaju pojave preosetljivosti potrebno je prekinuti uzimanje proizvoda. Ne koristiti kod fenilketonurije i oštećenja bubrega.

Pakovanje: 1000 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara