Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara Non-stop niske cene Jednostavno Brzo

Apotekamo

Inovativna platforma za sigurnu online kupovinu farmaceutskih proizvoda!

Apotekamo je inovativna platforma koja povezuje veliki broj fizičkih apoteka na jednom mestu. Upravo ta činjenica omogućava da Apotekamo svojim korisnicima obezbedi širok asortiman proizvoda, po odličnim uslovima, koji se nalazi na samo klik od njih.

Apotekamo ideja

Tražili smo mogućnost kako na siguran i pouzdan način pomognemo ljudima da dođu do farmaceutskih i kozmetičih proizvoda koji se mogu poručiti online po najboljim tržišnim uslovima bez odlaska u apoteku i ograničavanja asortimana koji im je na raspolaganju.

Zašto odabrati Apotekamo za online kupovinu farmaceutskih proizvoda?

 1. Najpovoljniji uslovi kupovine – Apotekamo.rs će se uvek potruditi da Vam obezbedi najpovoljnije uslove kupovine.

  Kako kontaktirati Apotekamo korisničku službu:
 2. Akcijske pogodnosti – Saradnja sa velikim brojem apoteka pruža mogućnost da svakoga meseca na Apotekamo web lokaciji pronađete proizvode čija je cena niža od prosečne. Sa promocijama i popustima koje smo obezbedili za vas zaista možete uštedeti novac! Sve akcijske artikle možete pronaći na stranici “Akcija”.
 3. Širok asortiman proizvoda – Apotekamo ima veliki asortiman proizvoda (trenutno 2000 artikla) koji se iz dana u dan širi. Artikli su grupisani po kategorijama radi lakšeg snalaženja. Ukoliko želite proizvod koji niste uspeli da pronađete kroz pretragu, slobodno nam pošaljite upit i Apotekamo tim će se potruditi da taj proizvod u što kraćem roku pokuša da ulista u svoju ponudu.
 4. Brza isporuka – Za bilo koji region u Srbiji isporuka se najčešće dešava u roku od 2 dana. Prosečno maksimalno vreme isporuke je samo 4 dana. Čim izvršite porudžbinu na Apotekamo.com portalu, odabrana apoteka je obaveštena o vašoj porudžini i kreće sa pakovanjem iste. U zavisnosti od satnice i dana u nedelji kada je porudžbina obavljena, kurir obično dolazi istog dana ili narednog (izuzetak petak, subota, nedelja).
 5. Uporedite i izaberite – Ne morate da idete od apoteke do apoteke da biste pronašli željeni proizvod. Sada pretražite proizvode i izaberite iz koje apoteke želite da Vam se proizvod dostavi. Pretraga na Apotekamo platformi je vrlo jednostavna i intuitivna. Imamo proizvode istog imena ali od različitih proizvođača (npr. Vitamin d proizvod, dok proizvođači mogu biti: Solgar, MaxMedic). Svaki proizvod je opisan, tako da možete uporediti cenu, sastav, namenu i poručiti ono što vam više odgovara.
 6. Sigurno i legalno – Apotekamo platforma je jedinstvena mreža pouzdanih apoteka gde možete pretražiti i poručiti farmaceutske proizvode. Zapravo mi smo “izlog apoteka”, gde možete jednostavno odabrati željeni proizvod i poručiti ga na kućnu adresu bez odlaska u apoteku. Porudžbine obražujemo, čuvamo i isporučujemo u skladu sa svim zakonskim propisima. Detaljnije na Pravila i uslovi.
 7. Poverljivo i pouzdano – Prilikom isporuke proizvoda garantujemo kompletnu diskreciju. Svi proizvodi su radi sigurnosti i bezbednosti upakovani tako da se sadržaj paketa ne može videti od strane kurira.
 8. Profesionalan i siguran tim podrške – ukoliko se javi bilo kakva nedoumica naš korisnički servis Vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju. Zadovoljan korisnik je naša vodilja, zbog toga profesionalna i sigurna informacija će vam biti dostavljena od našeg tima podrške.
 9. Savremena platforma – koja Vas detaljno obaveštava o svim novostima i pruža mogućnost da pored fenomenalne usluge proširite i svoja naučna i medicinska znanja kroz sadržaj bloga i newslettera.

Prijavi se na naš newsletter

Budite na vreme informisani o svim promocijama i pogodnostima koje smo pripremili za Vas!

Loading
Apotekamo Newsletter