Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Bimunal Imuno sirup 300ml

Bimunal Imuno sirup 300ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Bimunal Imuno sirup 300ml

Bimunal Imuno sirup 300ml

1.259,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Štiti od respiratornih infekcija.

Bimunal Imuno je sirup jedinstvenog, prirodnog sastava za podizanje i jačanje imuniteta. Pored ekstrakta ploda crne zove, sadrži i pulpu ploda baobaba, plod acerole, cink, bakar, vitamine C i D. Plod baobaba je hrana bogata prirodnim vitaminima, mineralima i vlaknima u visokoj koncentraciji, a zbog svog jedinstvenog nutritivnog sastava, često se naziva super-voćkom. Plod baboba sadrži prirodne vitamine C, D, A, E, B kompleks i minerale kalcijum, magnezijum, cink, kalijum i gvožđe. Bimunal Imuno sirup namenjen je jačanju imuniteta kod dece i povećanju odbrambenih sposobnosti organizma, posebno u periodu od septembra do marta, kada deca polaze u vrtiće i škole i kada su češće respiratorne infekcije.

Doziranje i način primene :Deca iznad 1 godine starosti: 2 kafene kašike (10ml) dnevno.

Sastav :U 10ml: sprašena pulpa ploda baobaba 200 mg, suvi ekstrakt ploda zove 100 mg, ekstrakt ploda acerole 60 mg, vitamin C 50 mg, cink-laktat 3 mg, bakar-glukonat 0,3 mg, vitamin D 10 mcg.

Pakovanje: 300ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara