Dodaj u listu

Dodaj u listu

SUPER COLLAGEN KESICE DIREKT A20

SUPER COLLAGEN KESICE DIREKT A20

Dodaj u listu

Dodaj u listu

SUPER COLLAGEN KESICE DIREKT A20

SUPER COLLAGEN KESICE DIREKT A20

694,00 RSD

Besplatna dostava

Super collagen beauty direct!

Super collagen beauty direct! Anti age preparat sada u novoj formuli, u formi granula koji se direktno rastvara u ustima bez dodavanja vode. Jedini preparat koji sadrži dva različita tipa kolagena u maximalnoh dozi sa vitaminom C i Mg.

Vratite nivo Collagena vašem telu kao u 25-oj! Podmlađuje kožu, kosu, nokte ali i vaše zglobove, tetive i ligamente. Neka vaša koža, kosa i nokti blistaju uz najbržu i najkomforniju primenu, rastapanjem direktno u ustima, samo dve kesice Super Collagen Beauty Direct-a dnevno. Takođe pomaže i u borbi protiv celulita.

Pakovanje: 20 kesica/ 50 g.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Informacije o prodavnici

  • Naziv: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

20 KESICA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.