Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

PROBIOTIC KAPSULE 10KOM

PROBIOTIC KAPSULE 10KOM

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

PROBIOTIC KAPSULE 10KOM

PROBIOTIC KAPSULE 10KOM

559,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Probiotic® je dodatak ishrani koji obogaćuje crevnu mikrofloru i tako doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta.

Probiotic® je dodatak ishrani koji obogaćuje crevnu mikrofloru i tako doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta. Sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotskih bakterija, prirodnih stanovnika crevne mikroflore. Područje primene Probiotic® se preporučuje odraslima i deci, posebno kada postoji rizik od narušavanja prirodnog sastava i ravnoteže mikroflore, ili u situacijama kada je potrebno obnoviti crevnu mikrofloru već narušenu delovanjem različitih unutrašnjih ili spoljnih faktora kao što su višak želudačne kiseline, žučne soli, promenjena ili nepravilna ishrana, neadekvatan kvalitet vode za piće, uzimanje nekih lekova, prehlade i infekcije, privremena promena mesta boravka ili klimatskih uslova.

Uobičajena doza za odrasle i decu je 1 kapsula dnevno, nezavisno od obroka.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

10 KAPSULA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara