Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOKAP šampon umirujući uljani 200ml

BIOKAP šampon umirujući uljani 200ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOKAP šampon umirujući uljani 200ml

BIOKAP šampon umirujući uljani 200ml

1.390,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Uljani šampon

SKU: 04389d Tag:

Biokap umirujući uljani šampon je specijalno formulisan za osetljivu i iritiranu kožu glave. Nežno čisti i hidrira, ublažava iritacije čineći kosu sjajnom i lepršavom. Sadrži ulje divljih maslina, ekstrakt organskog sleza i proteine pirinča, koji hrane i neguju vlasi. Aktivni sastojak Zanthalene® ublažava iritacije i svrab. Umirujući uljani šampon pogodan je za osobe sa blažim oblikom dermatitisa i idealan za često pranje kose. Proizvod je dermatološki ispitan, ne sadrži silikone, ni parabene, pogodan je za vegetarijance.

Način primene:
Naneti na vlažnu kosu, umasirati tokom nekoliko sekundi i detaljno isprati. Po potrebi, ponoviti postupak. Može se koristiti u kombinaciji sa hranljivim Biokap balzamom za zaštitu i omekšavanje kose.

Sastav:
Ulje divlje masline, ekstrakt organskog sleza, Zanthalene®, bisabolol, protein pirinča, derivati oligosaharida biljnog porekla.

Pakovanje: 200ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara