Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

VITAMIN C 500MG A10 KES GOODWILL

VITAMIN C 500MG A10 KES GOODWILL

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

VITAMIN C 500MG A10 KES GOODWILL

VITAMIN C 500MG A10 KES GOODWILL

293,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti.

SKU: 29999301 Tags: , ,

Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, formiranju kolagena, metabolizmu stvaranja energije i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Vitamin C u dozi od 500 mg se preporučuje: u stanjima gde je došlo do povećanja fizičke aktivnosti, oslabljenog imuniteta, tokom perioda u kojima se često javljaju prehlade i grip, kod alergija, u periodima iscrpljenosti i umora, aktivnim i pasivnim pušačima, osobama koje u većim dozama unose alkohol, osobama izloženim stresu, starijim osobama, sportistima.

Vitamin C 500mg napitak sadrži prirodne zaslađivače – sorbitol i steviol glikozide koji smanjuju rizik od karijesa i zubnog propadanja i ne podižu nivoe šećera ni insulina. Ima ukus pomorandže i limuna.

Vitamin C 500mg način upotrebe:

Sadržaj jedne kesice rastvoriti u pola čaše vode. Uzimati u obliku napitka 1 do 2 puta dnevno.

Vitamin C 500mg pakovanje: 10 kesica

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara