Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SPEMAN TBL A 120 KOM

SPEMAN TBL A 120 KOM

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SPEMAN TBL A 120 KOM

SPEMAN TBL A 120 KOM

1.989,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Dijetetski suplement

SKU: 1295954 Tags: ,

Speman tablete su namenjene muškarcima i doprinose njihovom reproduktivnom zdravlju u smislu boljeg kvaliteta spermalne tečnosti i spermograma.

Delovanje: Speman tablete pomažu bolje funkcionisanje prostate. One ublažavaju propratne tegobe kod dobroćudnog uvećanja prostate. Olakšavaju započinjanje mokrenja, produžavaju vreme izmedju mokrenja smanjujući učestalost i pomažu bolje pražnjenje mokraćne bešike.

Način primene:
– Dobroćudno uvećanje prostate: Jedna tableta dnevno tokom 4-5 nedelja, a po savetu lekara upotreba se može povećati na dve tablete dnevno.
– Poboljšanje reproduktivnog zdravlja muškarca: Jedna tableta dnevno tokom 3-6 meseci, a po savetu lekara upotreba se može povećati na dve tablete dnevno.

Pakovanje: 120 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara