Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

VITAMMINE FE+LACTOFERRIN

VITAMMINE FE+LACTOFERRIN

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

VITAMMINE FE+LACTOFERRIN

VITAMMINE FE+LACTOFERRIN

1.871,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Vitammine Fe + Lactoferrin Direct kesice su kvalitetan dodatak ishrani za osobe sa smanjenim nivoom gvožđa

VITAMMINE Fe+Lactoferrin DIRECT je jedinstven dodatak ishrani na bazi gvožđa, vitamina B12, Vitamina C, folata i laktoferina.

Namenjen je osobama sa smanjenim nivoom gvožđa, sa povećanom potrebom za unosom gvožđa kao što su trudnice, dojilje, žene u reproduktivnom periodu, žene sa obilnim menstrualnim krvavljenjem, starije osobe i kod osoba sa čestim osećajem stanja umora i iscrpljenosti.

Trovalentno gvožđe u preparatu ne izaziva propratne neželjene pojave (prebojavanje zuba, bol u želucu, problemi sa stolicom, mučnina…). Laktoferin je transferin gvožđa, ali i sam je izvrstan antianemik što je dokazano brojnim kliničkim studijama. Laktoferin u sastavu proizveden je iz kolostruma krava sa slobodne paše i tehnološki procesuiran u okviru 24h od trenutka ekstrakcije. Proces obrade odvija se na niskim temperaturama kako bi se sačuvala maksimalna bioaktivnost proizvoda. Odlikuje ga ultra visoka čistoća, visoka bioaktivnost i prirodno nizak nivo endotoksina (<1 IU/mg).

VITAMMINE Fe+Lactoferrin DIRECT sadrži gvožđe, vitamin B12, vitamin C, folat i laktoferin. Preporučuje se kao preventiva ili podrška terapiji kod stanja anemija uzrokovanih nedostatkom gvožđa, za dodatno unošenje gvožđa u trudnoći, dojenju, kod operativnih zahvata, gubitka krvi, neodgovarajuće ishrane ili povećane potrebe kod dece.

VITAMMINE Fe+Lactoferrin DIRECT način upotrebe:

Odrasli i deca starija od 12 godina po jednu kesicu dnevno – sadržaj kesice lagano otopiti u ustima bez upotrebe tečnosti.

VITAMMINE Fe+Lactoferrin DIRECT pakovanje: 20 kesica

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 KESICA

U 1 kesici (2g) Gvožđe (gvožđe(|||) – pirofosfat) 20mg Folat(kalcijum-L-metilfolat) 400mg Vitamin C 100mg Vitamin B12 2,5µg Laktoferin 100mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara