Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Uriage Bebe uljana kupka 500ml

Uriage Bebe uljana kupka 500ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Uriage Bebe uljana kupka 500ml

Uriage Bebe uljana kupka 500ml

1.899,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Ulje za kupanje

Uriage Bebe ulje za kupanje i tuširanje nežno čisti kožu, umiruje i ublažava osećaj svraba, zatezanja i nelagode. Kremasto i ugodno ulje za pranje bez mirisa nežno čisti i čuva hidrolipidni film. Nakon kupanja ili tuširanja ostavlja zaštitni sloj na koži. Za lice i telo novorođenčadi, beba i dece.

Način primene:

Nanesite ulje na mokru kožu, pa nežnim pokretima umasirajte.
Isperite i osušite bebinu kožu bez trljanja. Koristite svakodnevno za održavanje higijene, za lice, telo i pelensku regiju.

Pakovanje: 500ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 500ml

Sastav: Aqua (Water, Eau), Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoamphoacetate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Benzoate, Laureth-2, Peg/Ppg-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Acetate.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara