Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Dr. Hauschka emulzija za skidanje šminke oko očiju 75ml

Dr. Hauschka emulzija za skidanje šminke oko očiju 75ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Dr. Hauschka emulzija za skidanje šminke oko očiju 75ml

Dr. Hauschka emulzija za skidanje šminke oko očiju 75ml

2.781,00 RSD

Besplatna dostava za porudžbine iznad 1990 dinara

Hauschka emulzija za skidanje šminke na blag način uklanja i vodootpornu šminku sa oka i u isto vreme neguje osetljivu zonu oko oka.

Dvostruka efikasnost ove emulzije je evidentna na prvi pogled: dve faze jedna na bazi ulja i jedna na bazi vode. Kad promućkamo sadržaj u boci, dve komponente se kombinuju i formiraju blago ali temeljno sredstvo za čišćenje. Čak vodootporna šminka skida se lako sa Dr Hauschka Eie make-up remover-om. Odlična kompatibilnost Eie make-up removera potvrđena je i oftalmološkim i dermatološkim testovima. Make-up remover je sertifikovana prirodna kozmetika, uklanjanje je nežno i pouzdano, čisti osetljivu kožu u području oko očiju i uklanja čak i vodootpornu šminku oko očiju. U isto vreme, ova emulzija brine se za kožu sa lakim, brzo apsorbujućim uljima , ostavljajući kožu prijatno očišćenom i svilenkasto glatkom. Kompozicija plemenite ružine vode i hranljivi biljni ekstrakte iz koprive i komorača usklađuju i umiruju posebno osetljivo područje oko očiju. Vrhunskog kvaliteta susam i suncokret neguju trepavice i obrve tako da se osećate opušteno i bezbrižno.

Za sve tipove kože.

Način primene:
Emulziju pre upotrebe promućkajte da se izmešaju u faze ulja i vode. Navlažite vatu i nežno obrišite preko oka radi ka spolja. Sledeće, koristite se Dr. Hauschka čistačima da uklonite prljavštinu i šminku od ostatka lica. Dr. Hauschka tonik, kao i Dr. Hauschka noćni serum za lice optimalno će pripremiti kožu za noćnu fazu regeneracije.

Sastav:
Voda, susamovo ulje, glicerin, alkohol, ružina vodica, suncokretovo ulje, fiziološki rastvor, ricinusovo ulje (Sulfatni), ekstrakti komorača i eteričnih ulja, ekstrakti pšenične mekinje, natrijum citrat, ksantan.

Pakovanje:
75 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara