Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

7 Nutrition Curcumin C3 Complex cps a60

7 Nutrition Curcumin C3 Complex cps a60

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

7 Nutrition Curcumin C3 Complex cps a60

7 Nutrition Curcumin C3 Complex cps a60

3.689,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine iznad 2500 dinara

Kombinacija kurkuminoida i ekstrakta crnog bibera

SKU: 9139Y

7 Nutrition Curcumin C3 Complex predstavlja kombinaciju kurkuminoida i ekstrakta crnog bibera. Svoj efekat prvenstveno pokazuju na koštano-mišićnom sistemu, dovode do smanjenja bola i otoka u zglobovima, a istovremeno poboljšavaju pokretljivost istih. Preparat se upotrebljava za smanjenje zapaljenja kod obolelih od artroze, artritisa, osteoartritisa i reumatizma. Dodatno, koristan je za poboljšanje cirkulacije, jačanje tetiva i održavanje njihove funkcije, jačanje mišića i zglobova. Dobar je i kao dodatak antikoagulantnoj terapiji.

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno, uz obrok.

Sastav: Ekstrakt rizoma kurkume 500mg od čega 95% kurkuminoida 475mg, ekstrakt ploda crnog bibera 2mg, od čega 95% piperina 1,9mg

Pakovanje: 60 vege kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 dinara