Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALOHA GANOULTRA KAPSULE A90

ALOHA GANOULTRA KAPSULE A90

Dodaj u listu

Dodaj u listu

ALOHA GANOULTRA KAPSULE A90

ALOHA GANOULTRA KAPSULE A90

4.799,00 RSD

Sold by
Apotekamo
@ Apotekamo Ask owner

Dodatak ishrani

SKU: 9002770

Svaka kapsula GanoUltre sadrži 500 mg USDA sertifikovanog organskog čistog koncentrata četiri najpoznatija roda Reishia.

Doziranje i način upotrebe: Preporučuje se 3 kapsule dnevno. Bilo bi poželjno uzimati sa Vitamin C u koncentraciji od 2-3 grama jer askorbinska kiselina razbija velike molekule Heteropolysaccharida u manje i samim tim omogućava da se veže za što veći broj imunoloških ćelija organizma.

Mere opreza: Ne preporučuje se deci, adolescentima mlađim od 18 godina, trudnicama i doiljama. Proizvod ne koristiti kod osoba koje su na terapiji varfarinom drugim antikoagulansima. Primena je kontraindikovana kod osoba koje su alergične na neki od sastojaka.

Pakovanje:90 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema recenzija.

Informacije o prodavnici

  • Ime: Apotekamo
  • Adresa: Vojvode Vlahovića 39/5
    11000 Beograd
    Srbija
  • Još nema ocena!

90 TABLETA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno

Brza dostava istog dana

Proverite da li Vaša adresa ima mogućnost brze dostave?

*Brza isporuka pruža mogućnost dostave poručene robe istog dana na sve adrese u radiusu od 5km od lokacije isporuke. Cena usluge je 300 RSD.